Zašto se Orlovi ''isključuju iz utakmice''?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.10.2019.
23:46
Izvor: Beta

Šta je večeras poremetilo ''Orlove'', gde je problem?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je danas da će se reprezentacija boriti za plasman na Evropsko prvenstvo dok god postoji šansa, ali će to činiti i ako je više ne bude bilo.

"Matematički nismo ispali iz trke. Dok god postoji šansa, borićemo se. Moramo da se borimo i da ne postoji. Ovo je reprezentacija i uvek treba davati sve od sebe. Probaćemo da uradimo sve što je do nas", rekao je Milivojević novinarima posle utakmice u Vilnjusu.

Srbija je sa 2:1 pobedila Litvaniju i posle poraza Portugala od Ukrajine ostala u igri da se kroz kvalifikacije plasira na kontinentalni šampionat.

"Najvažnije je da smo uzeli tri boda. Bilo je mnogo pozitivnih stvari, nekih koje i nismo želeli. Imamo još mnogo da radimo, prostora za napredak. Gledamo pozitivno na ovo. Imali smo 2:0, trebalo je da sačuvamo to i kaznimo ih eventualno još jednim golom.

Mi kao mi, poremetio nas je gol koji smo primili. Svoje šanse moraš da koristiš, a mi nismo mnoge. Ima mnogo pozitivnih stvari. Želimo šest bodova u novembru", kazao je Milivojević.

Njegov saigrač Nemanja Maksimović je rekao da reprezentacija Srbije ne sme slabijim protivnicima da dozvoljava da se vraćaju u utakmicu.

"Teška utakmica za nas, ponovo smo loše krenuli i imali problema. Drugo poluvreme smo dobro krenuli, dali dva gola, ali posle primili jedan i doveli u pitanje pobedu.

Nekako se isključujemo iz utakmice, dozvoljavamo protivnicima koji su realno slabiji od nas da se vrate, to je problem", rekao je Maksimović.

Srbija će u novembru igrati preostale dve kvalifikacione utakmice, protiv Luksemburga i Ukrajine, obe u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Tuesday, 15.10.2019
09:40

Problem je kontra. Oni su stalno isključenu, tu pa tamo se uključe. To traje jako kratak čas, odnosno 90 minuta je previše za naše fudbalere. To je kao kad imaš hybrid automobil sa autonomijom 50 km, a hteo bi da pređeš 400 km. Nešto u tom stilu.

avatar
miki2
Tuesday, 15.10.2019
09:14

Nije proble to sto se primi go, vec treba da nastave da napadaju i kad vode 1:0, 2:0.

avatar
REVØLT
Tuesday, 15.10.2019
08:08

Rajkovic- ?, Milenkovic, Veljkovic, ?- Maksimovic, ?- Tadic, Ljajic, Sulejmani- Mitrovic.

avatar
Sale1389
Tuesday, 15.10.2019
08:06

Sve je to u glavi! To je do treneta, nema pobjednicki mentalni duh i da pritisne igrace da privedu kraju utakmicu.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 15.10.2019
06:39

Ovi se nicega ne stide.... mene je sramota sto sam,vas gledao