Zatvor, Voša, Saudijska Arabija - Novi odlazak iz Novog Sada na Bliski istok

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.08.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva priča.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Srpski fudbaler Miodrag Gemović potpisao je ugovor sa saudijskim Al Halidžom, saopštio je klub.

Napadač koji je prethodne dve godine proveo u Vojvodini krenuće put svog bivšeg trenera Nenada Lalatovića koji je u mnogome uticao na razvoj njegove karijere u prošlih nekoliko godina. Naime, pre nekoliko godina bio je na izdržavanju zatrovrske kazne zbog tuče u mladosti. Ugovor sa Vojvodinom potpisao je pri izlasku iz zatvora i za njegov dolazak založio se Nenad Lalatović.

"U zatvoru sam se našao zbog tuče. Imao sam tada 19-20 godina i u obračunu pesnicama dečku sam slomio vilicu. Tražio je 10.000 evra koje tada nisam imao i morali smo na sud. Trajalo je četiri godine i na kraju mi je izrečena kazna zatvora.Nije mi bilo lako, ali sam izdržao dva i po meseca. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika. Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku sam bio u sobi sa trojicom ubica".

"Došao je sekretar kluba u posetu kod mene sa potrebno dokumentacijom. Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i najblaže rečeno na neobičnom mestu", kazao je svojevremeno Gemović.

On je potpisao jednogodišnji ugovor sa Al Halidžom i stigao je kao slobodan igrač nakon što je kao slobodan igrač napustio Novi Sad. Tako će raditi u istoj zemlji sa Lalatovićem koji trenira Al Batin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.