Zbiljić je bio u pravu kada je odbio barem 1.000.000, pada li konačno rekord Gojka Kačara?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.04.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Dečko u usponu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Mihailo Ivanović je napadač o kome priča Srbija, a mogla bi i Evropa!

Mladi napadač Vojvodine nastavio je svoju neverovatnu golgetersku seriju, pošto je na poslednje tri utakmice dao pet golova! 

Nakon što je spakovao dva komada na gostovanju Radniku, bio je jedini strelac u derbiju sa Čukaričkim (1:1), te je potom u subotu u Pančevu dao još dva gola u pobedi nad Železničarom (0:3).

Sa sedam datih golova, Ivanović je trenutno najbolji strelac Vojvodine u Super ligi Srbije, Radulović je dao šest (uz još jedan u Kupu Srbije), a Vukanović jedan manje.

Dolaskom Božidara Bandovića, Ivanović je podigao igru na viši nivo, deluje da mu prija mesto isturenog napadača, posebno što je Voša konačno dobila i prodorno krilo u vidu Serija, dok je Vukanović po ko zna koji put pokazao da za tim može da igra sve što treba, te je ulogu "devetke" prepustio mlađem kolegi. 

Važno je napomenuti i to da je Ivanović sezonu 2022/23 proveo na pozajmici u italijanskoj Sampdoriji, koja je želela da ga otkupi, spekuliše se i ponudom preko milion evra, ali da je Dragoljub Zbiljić bio uveren da je bolje da se Ivanović vrati kući.

To sada dolazi na naplatu, a tek bi moglo ako Ivanović nastavi ovako da igra, jer ne treba zaboraviti da ima tek 19 godina.

Da li bi mogao da obori rekord Gojka Kačara koji se i dalje prema zvaničnim podarcima Transfermarkta vodi kao najskuplja prodaja u istoriji Vojvodine, jer je u sezoni 2007/08 prodat za tri miliona evra nemačkoj Herti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke