Zbiljić preuzima svu odgovornost: "Svaki naredni meč nam je presudan"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 18.02.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Vojvodina ne ispunjava ciljeve za sada.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić preuzeo je odgovornost za rezultate u tekućoj sezoni, ali istakao da veruje u igrače i pozvao navijače da pruže podršku ekipi, jer im je ona sada najpotrebnija.

U Novom Sadu je došlo do promene trenera nakon odlaska Ranka Popovića u Japan. Na njegovo mesto došao je Ljubomir Bandović, uz neka nova, velika pojačanja, ali u prva dva meča upisan je tek jedan bod i to protiv lučanske Mladosti. Danas su izgubili od Radničkog u Kragujevcu sa 2:1.

"Kao predsednik kluba preuzimam lično na sebe krivicu za sve rezultatske probleme koje imamo u ovoj takmičarskoj sezoni, ali želim i da izjavim da potpuno verujem u igrače koji nose dres Vojvodine da će naći načina da ovu sezonu iznesu na svojim plećima onako kako se od njih očekuje. Želim da im dam javnu podršku i poručim da verujem u njih. Svaki sledeći meč za naš klub biće presudan, pa pozivam sve koji žele da pruže podršku da to i pokažu u narednim danima, nedeljama i mesecima na stadionu, jer se ljubav i podrška sad najviše vide i prepoznaju", poručio je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.

Vojvodina u narednom kolu u nedelju, 25. februara, od 18.30 dočekuje ekipu Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke