Zbog ovog gesta, Ben zaslužio pohvale trenera Milojevića u direktnom prenosu

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2018.
23:46
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Hoće li i mlađi saigrači slediti njegov primer?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je u subotu savladala Spartak ŽK sa ubedljivih 4:0 i povećala prednost u odnosu na Partizan na čak 14 bodova razlike.

Dvostruki strelac u ovoj utakmici bio je mladi napadač Dejan Joveljić, koji je svoj prvi pogodak postigao sa bele tačke u 35. minutu.

Nekoliko minuta po završetku utakmice, novinarka TV Arena Sport upitala je trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića da li je Joveljić pre utakmice bio planiran za izvođenje penala.

Milojevićev odgovor je bio negativan, ali je iskoristio da s tim u vezi pohvali i El Fardua Bena.

''Plan je bio da penal šutira Ben, ali je pokazao veličinu, iako je tek šest meseci sa nama. Pokazala se njihova ljubav u svlačionici, od starijih igrača su videli šta je profesionalizam. Neka to uradi i Joveljić kad postane veliki igrač'', naglasio je Milojević za TV Arena Sport.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 06.05.2018
09:55

Čini mi se da će Ben biti mnogo dobar za Zvezdu sledeće sezone. Ipak je neigranje ostavilo traga pa mu je trebalo vremena da uđe u ritam. Da sad igramo sa CSKA, Ben bi ih rasturio. Uz Milojev ostanak, on je po meni najveće pojačanje za kvalifikacije. Ne treba mnogo tumbati tim, maksimalno 2-3 pojačanja i par igrača za rotaciju iz O.Škole.