Zdjelar još nije preboleo derbi: ''Svi su favorizovali protivnika...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.09.2022.
23:09
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Bilo kuda, Zdjelar je sa Partizanom svuda.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dolazak košarkaša Partizana u Moskvu, bila je idealna prilika za doskorašnjeg kapitena Fudbalskog kluba Partizan, a sada vezistu CSKA Sašu Zdjelara da se ponovo vidi sa prijateljima iz košarkaškog dela crno-bele porodice i da ih bodri na VTB Superkupu koji je počeo večeras i traje do nedelje.

Tim Željka Obradovića je večeras bio veoma ubedljiv, savladao je Lokomotivu Kubanj sa 92:70, a Zdjelar je tokom meča govorio za Partizanovu klupsku televiziju.

''Nisam nešto stručan da mnogo komentarišem. Turnir je tek počeo, nadam se da će ekipa da raste iz meča u meč'', rekao je na početku Zdjelar, a onda se prebacio na fudbalske teme.

On je od ovog leta član CSKA iz Moskve gde se vrlo brzo uklopio.

''Ja sam super. Navikao sam se, već dva meseca sam tu, adaptirao sam se, ekipa me je super prihvatila. Grad, ljudi... sve je super. Imamo stvarno odličnu podršku, ljudi su me fenomenalno dočekali, pevali Partizanove pesme. Stvarno sam bio oduševljen, ali u ovom momentu nemamo navijače na stadionu, jer postoji neko pravilo da moraš pasošem da se prijaviš na stadionu, oni su protiv toga, ali nam puno nedostaju i nadam se da će se brzo vratiti na stadion'', objašnjava Zdjelar.

Iako je otišao iz Partizana, njegova ljubav prema klubu sada nije ništa manja, pa je i dalje svim srcem uz svoje doskorašnje saigrače.

''Pratim svaku utakmicu, naravno. Žao mi je što je ekipa ispustila neke utakmice da pobedi, pogotovo derbi. Svi su favorizovali protivnika, ali mislim da smo pokazali da to baš i nije tako i da se ekipa jako podigla u poslednje vreme. Partizan ove godine može mnogo, samo da se još malo sklope kockice i da ekipa počne da igra onako kako ume. Mislim da će se još osloboditi i da ćemo na kraju sezone slaviti svi zajedno'', optimistički poručuje Zdjelar.

On je najavio da će i u petak doći u VTB Arenu u Moskvi, kako bi bodrio i ekipu Mege čiji je novi tim menadžer legendarni kapiten Partizana Novica Veličković.

''Sutra podržavam njega, čekam ga svakog trenutka da se javi'', otkriva Zdjelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke