Zdjelar o "jedinom klubu na planeti bez poraza" i koliko je zadovoljan sezonom...

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.05.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Saša Zdjelar zadovoljan učinjenim.

Starsportphoto.com©
Starsportphoto.com©

Povezane vesti

U razgovoru za "Sportski žurnal" Saša Zdjelar je istakao da je njegov tim izgubio titulu u malim utakmicama i donekle ironično govorio o večitom rivalu. 

"Gubitak bodova, da se tako izrazim, u 'malim' utakmicama. I, onda nije bilo lako vratiti se u trku. Nisam siguran da bi bilo koja ekipa na svetu mogla da isprati niz 'večitog rivala', jer jedini na planeti nemaju poraz", rekao je on. 

Zadnji vezni je zadovoljan sezonom kluba i svojom. 

"Gledano iz mog ugla, iza nas su dobra sezona i mnoštvo kvalitetnih utakmica. Naravno, bilo je i loših ali kao sastavni deo fudbala. Napravili smo zavidan niz vezanih pobeda i kad se podvuče crta, ja sam zadovoljan. Igrao sam standardno, izuzimajući mesec pauze zbog koronavirusa. Brzo sam se ipak, vratio u formu i sve je bilo u redu do kraja prvenstva", rekao je Zdjelar. 

Crno-beli su titulu izgubili na startu prvenstva, po rečima Saše Zdjelara. 

"Teško je da u nekoliko slova opišem sezonu u klubu kakav je Partizan, jer morali smo da se dokazujemo svakog dana. Promenio bih početak prvenstva jer se tada napravila velika gužva u bodovima koju je bilo, kako se ispostavilo, nemoguće stići", rekao je Zdjelar, prenosi "Žurnal". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 30.05.2021
11:53

Па, што нисте победили Звезду? Ионако то "једини можете и смете". А и Славија Праг је завршила сезону непоражена, можда и још неко...

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 30.05.2021
11:19

Lepo rečeno, ali isto tako i veoma interesantno, donekle gotovo nemoguće, što automatski dodaje i onaj epitet koji glasi "sumnjivo" i sve to kada je reč o činjenici da jedna ekipa iz zemlje Srbije, bude najverovatnije, bar u ozbiljnim ligama, jedina ekipa na čitavom svetu koja od 38 utakmica u toku prvenstva, plus od svih utakmica u kupu Srbije ima samo tri nerešene utakmice, bez ijednog poraza, odnosno sa pobedama u svim utakmicama izuzev pomenute tri koje je odigrala nerešeno. Poznavaocima fudbalske igre, anilitičarima, pa čak i svakom običnom čoveku koji ume ozbiljno da sagleda pomenutu činjenicu, prosto ne može a da ne bude čudno, da baš ne kažem sumnjivo.-