Zdravko Jokić rešio ''misteriju'' Zvezdinog vodećeg gola!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.04.2021.
21:32
Izvor: Sportske.net

Čudi ga reakcija sudije Đorđića.

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras u meču polufinala Kupa savladala Radnik sa 2:1, a prvi gol je postignut već u drugom minutu, kada je Milunović zatresao mrežu posle kornera.

Međutim, Seku Sanogo je ovaj gol učinio spornim, jer je ispred gol linije pokušao da zahvati tu loptu, iako je bio u ofsajdu.

Postavljalo se pitanje da li je zaista zaklačio loptu, da li je uticao na golmana i da li je uopšte trebalo priznati ovaj gol, s obzirom da je i sudija Miloš Đorđić bio u dilemi.

Večeras je na TV Arena Sport tu situaciju analizirao nekadašnji sudija Zdravko Jokić i zaključio da je Sanogo zakačio loptu.


''Ne razumem zašto sudija dolazi na to mesto, pomoćnik je podigao zastavicu. Vidimo da je igrač u ofsajdu, ako ne dira loptu, situacija je čista, ali ovde vidimo da je igrao glavom, promenio joj je pravac. Nije uticao na golmana, nije ometao, ali išao je do kraja.

Igrač ne razmišlja u tom momentu, a sudija Đorđić nema potrebe da trči tamo ako nije ofsajd. Ako je hteo da prizna gol, trebalo je da trči ka centru. Verovatno je u razgovoru pomoćnik Đurđević njega pitao da li je Sanogo zakačio loptu.

Ali, iz ofsajd položaja se aktivirao, to je ofsajd. Ovde vidimo da je igrao loptu glavom'', istakao je Jokić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 22.04.2021
15:09

Невероватно колико је овај Јокић пристрасан. Офсајд би био само да је Саного утицао на игру. Голман је већ био савладан и практично на земљи. Све и да је Саного стајао мирно, лопта би завршила у мрежи. Смејурија. Видим да је анализирао и утакмицу вољеног клуба. Нисам гледао, али ме не би нимало чудило да је и ту био пристрасан.