"Zgaziću te kao gnjidu" - Prvi čovek Vojvodine pretio Poledici!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.05.2017.
10:25
Izvor: Sportske.net

Samo jedna objava na "Tviteru" bila je dovoljna da se pokrene lavina. Mirko Poledica završio u policiji zbog pretnji koje je dobio kasno sinoć.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Srpski fudbal je odavno dotakao dno ali se izgleda ne odustaje od daljeg kopanja.

Samo u toku jučerašnjeg dana imali smo situaciju u kojoj je policija razdvajala i privodila fudbalere dva tima posle utakmice, dok je jedan tvit predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" izazvao pravu pomeotnju.

Mirko Poledica je pred jučerašnji duel Vojvodine i Radničkog iz Niša na "Tviteru" konstatovao da odnos kvota nije realan i da se "nešto dešava".

Nedugo zatim Radnički iz Niša se oglasio saopštenjem za javnost, a reakcija je bilo i nakon same utakmice. Ono što su treneri govorili na konferenciji za medije bio je tek uvod u nešto što se dogodilo kasnije tokom večeri.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" naveo je da je nešto posle 22 časa dobio poziv predsednika FK Vojvodina koji mu je pretio da će ga "zgaziti kao gnjidu".

"Pre par minuta me zvao predsednik FK Vojvodina, Dušan Mijić i pretio mi... Krenuo sam u policiju da ga prijavim. Zamislite predsednika bilo kog ozbiljnog kluba da u subotu u 22:20 zove nekoga koga ne poznaje, da mu saopšti da će ga zgaziti kao gnjidu" napisao je Poledica.


Mirko Poledica je konstatovao da ne razume čemu tolika nervoza oko jednog tvita u kojem je prokomentarisao kvote na kladionicama, a zatim napravio još jednu opasku na račun prvog čoveka Vojvodine.

"Iznenadio me predsednik Vojvodine jer mi je delovao kao jedan jako inteligentan i rečit čovek" zaključio je Poledica.

Ukoliko je zaista bilo pretnji policija će morati da odradi svoj deo posla, a svakako treba ostaviti prostora da se oglasi i druga strana.

Jasno je samo da nam je fudbal u rasulu i da Superliga, ovakva kakva jeste, ne zaslužuje da postoji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yeti Sumadinac
Sunday, 14.05.2017
14:36

Da da bog pa da ispuni obećanje !!!!n:-) :-) :-) :-) :-)

avatar
Nscz65
Sunday, 14.05.2017
13:28

Sto se cudis napadni partizan. A

avatar
Sunday, 14.05.2017
15:28

Za šta da ga napadne? Zato što igra i protiv sudija i protiv svih i svačega?!

avatar
Burazer
Sunday, 14.05.2017
11:01

Ne zasluzuje da postoji!

avatar
Sunday, 14.05.2017
11:00

Kako nije sramota ove iz Vojvodine? Napredak dobili uz pomoć sudija, a u zadnje 3 kola (i protiv Radničkog) su najavili šansu mlađim igračima, navodno predsednik kluba nije zadovoljan prvotimcima kako su se borili protiv Partizana, a oni izginuše i jedni i drugi. Šta mislite kako je Napretku koji se bori protiv Radničkog za mesto u Evropi? Sudija ih pokrade protiv zvezde, a oni pominju Partizan u kontekstu sudija i organizacije. Pa svi znaju ko vodi Sudijsku organizaciju. Sami su rekli da će pustiti zvezdu pa im je sad kriv neko drugi što sumnjaju u njih da nameštaju. Ako je neko na tviteru sramotan to je vaš zvanični i zvanični tviter profil Spartaka iz Subotice, takva mržnja prema navijačima Partizana i Partizanu dovodi do toga da biste i na svoju štetu samo da bude i na Partizanovu.

avatar
Joey Barton
Sunday, 14.05.2017
10:59

Zbog namestanja, to je vec svima jasno, ili se pravi da ne razume.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 14.05.2017
10:55

Vojvodina i Radnički su potpisali priznanje za pokušaj nameštanja onog momenta kad su pričali o poštenju umesto da kažu da niti znaju šta se dešava na kladionicama niti ih zanima.. A oni pokušali da se operu i pričaju o poštenju.. Što se tiče Poledice, čovek je napisao ono što je cela Srbija mislila..

avatar
Marija Jankovic Kozic
Sunday, 14.05.2017
10:53

Pa mora da prete kad si im planove unistio.Nisu smeli da nameste a drukcije dvojka nije mogla da dodje jer je vojvodina bolja

avatar
Manitu
Sunday, 14.05.2017
10:40

Mijic 1.6m Poledica 1.9m kako moze da ga zgazi

avatar
Sunday, 14.05.2017
14:39

Možda dok spava, vidiš u kolko sati mu se najavio.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 14.05.2017
16:37

Tako što će da pošalje nekoga sa fantomkama i ostalom pratećom opremom!

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 14.05.2017
10:33
avatar
Sunday, 14.05.2017
10:29

Potpuno se slazem sa zakljuckom.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 14.05.2017
16:43

Čudno kako baš sad? Do pre Voždovca je sve bilo 5.. Ja npr. i dalje tvrdim da je prvenstvo neregularno zbog toga što su sudije zvezdi osvojile 30 i kusur bodova a Partizan sakatili na svakom koraku.. To što je ova seoska ekipa zvezde uspela da prokocka nameštenu titulu je samo paradoks i dokaz da su smešni.. A ko je najbolji klub u Srbiji videlo se u Derbijima gde ste uspeli tri puta da šutnetne na gol Partizana i date jedan gol i to sa atletske staze, neregularan! Što je najjadnije u celoj priči je to da vi pevate pesmu kako ste pokradeni.. Obraza bez!

avatar
Monday, 15.05.2017
01:05

Liga nam je u rasulu vec duze vreme i to ne govorim od pre nedelju , dve vec odavno. Nebitno ko je prvi na tabeli. Jedino resenje je prviatizacija svih nasih klubova i da se konacno kriminal u fudbalu iskoreni. To ko je koliko puta sutnuo na gol, ko je sa kim u prijateljskim odnosima, ko je kome upadao u svlacionice, da li je bio penal ili nije, pa ovo saopstenje pa ono saopstenje itd... Siguran sam da takve stvari ozbiljne ljubitelje fudbala vise ne interesuju a to se vidi i po poseti na nasim stadionima i zakljucak je sasvim realan i tacan. Liga nam je rasulo i treba da se ugasi jer to vise slabo ko i gleda.