Živi borba za drugo mesto i LŠ - Totalno rasulo u Humskoj, TSC bolji od Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.04.2024.
21:31
Izvor: Sportske.net

Zaslužena pobeda ekipe Žarka Lazetića.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

U 32. kolu Super lige Srbije, odnosno u drugom kolu plej-ofa, ekipa TSC-a je savladala Partizan u Humskoj rezultatom 1:2. 

Ništa nismo videli u prvih 28 minuta utakmice, bez ijedne ozbiljne šanse, niko nije pretio, a onda do kraja poluvremena odličan fudbal.

Igrao se 29. minut kada je Stanić prošao po desnoj strani, poslao loptu za Ćirkovića koji je savladao Jovanovića za 0:1. 

U 35. minutu 1:1. 

Bio je faul na oko 18 metara od gola, Bibars Natho se koncentrisao, namestio i pogodio na sjajan način. Prebacio je zid, Ilić je bio totalno nemoćan. 

Neverovatno kako je TSC ostao bez gola u 36. minutu utakmice. Ćirković je prošao po levoj strani, ubacio loptu u sredinu gde je bio Pantović, ali je ofanzivni fudbaler gostiju malo zakasnio na loptu. 

Sjajno je Filipović uspeo da zaustavi Pantovića u 56. minutu utakmice, odlično je na poziciji štopera danas zamenio Svetu Markovića koji je povređen.

U 62. minutu je ponovo TSC imao šansu, Ćirković je ponovo izbacio Pantovića koji se propisno ispromašivao danas, a i u ovoj situaciji nije pogodio mrežu, već prečku. 

U 75. minutu fantastična akcija TSC-a. Ćirković, Pantović i Đakovac su izbacili dobar deo odbrambenog bedema Partizana, usledio je centaršut Đakovca koji je pogodio Sašu Jovanovića koji je nadskočio Antića za 1:2!

Još jedna šansa za TSC u nastavku, Filipović je još jednom dobro reagovao i sprečio Đakovca da pogodi.

Čekali su se napadi Partizana, ali je TSC kontrolisao utakmicu, a Pantović je imao još jednu kolosalnu šansu posle asistencije Saše Jovanovića, ali je upropastio još jednu. 

I onda u 85. minutu umalo izjednačenje. Gajas Zahid je izveo slobodan udarac sa desne strane na oko 40 metara od gola, Kastiljo je bio na pravom mestu i postigao gol, ali nakon trominutne provere u VAR sobi i problema sa komunikacijom, dosuđen je ofsajd. 

Nije Partizan zaslužio pobedu večeras, verovatno ni taj jedan bod, TSC je sasvim zasluženo stigao do sva tri boda u Humskoj. 

Sada je razlika između ova dva tima samo četiri boda, a dobro znamo da drugo mesto vodi u kvalifikacije za LŠ...

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak