Zlatibor vodio na "Mitiću", pa doživeo pakao!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.05.2021.
20:37
Izvor: Sportske.net

Katastrofa gostiju, Zvezda postigla šest.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde protiv Zlatibora, bilo je 6:1 (0:1). 

Nije Zvezda bila toliko agresivna kakva je bila tokom sezone, već na početku je bilo jasno da će imati problema da probiju bunker Zlatibora koji je iznenađujuće došao do prednosti na ovoj utakmici. 

U 26. minutu utakmice Dašić vraća povratnu Vukiću koji jespoljnim delom kopačke šutirao i pogodio za 0:1.

Zvezda je pokušavala, bila agresivnija, ali nije imala mnogo prostora za kombinovanje, ekipa koja će naredne sezone igrati Prvu ligu Srbije je bila i više nego ozbiljna u nameri da im mreža ostane netaknuta do poluvremena. 

To im je pošlo za rukom, ali su u drugom poluvremenu videli svu moć crveno-belih. 

Ušao je Mirko Ivanić i to je bio znak da će gosti kapitulirati brzo, tačnije nekih 100 sekundi mu je bilo potrebno da zatrese mrežu za 1:1.

Nije mnogo prošlo, svega dva minuta od tog gola, Ivanić je postigao još jedan. Rodić je centrirao sa leve strane, Pavkov je šutirao, Čubraković odbranio, ali je poslao loptu na nogu Ivaniću koji postiže novi gol.

Nije Zvezda stala, Pavkov je odložio loptu u skoku, Nikolić je sačekao pravi trenutak i šutirao, pogodio je za 3:1, igrao se 55. minut.

Deset minuta kasnije novi gol u mreži Zlatibora, jasno je bilo ko će pobediti u tim trenucima, Gavrić je bio strelac za ogromnih 4:1.

Kada je Kanga ušetao u mrežu sa loptom u 68. minutu mnogi su videli još veću katastrofu Zlatibora, već su tada primili pet golova za 23 minuta... Lambulić je dobio crveni karton u 74. minutu kada je kao poslednji igrač odbrane zaustavio Falćinelija, a Kanga je pogodio prečku iz slobodnog udarca. 

Crvena zvezda je stigla i do šestog gola, strelac je bio Milan Pavkov u 85. minutu utakmice, a ekipa Dejana Stankovića je ozbiljan pretendent da bude najefikasniji tim u Evropi ove sezone. 

Do kraja još jedna šansa za Pavkova, ali i Krstića na drugoj strani, a rezultat je ostao nepromenjen. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke