''Zmajevi'' nose ceo plen iz Ivanjice, dva isključenja u finišu

Autor: Darko Mitrović
subota 01.10.2022.
19:04
Izvor: Sportske.net

Važna tri boda za Voždovčane koji ostaju u gornjem delu tabele.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca savladali su večeras kao gosti u Ivanjici ekipu domaćeg Javor Matisa rezultatom 2:0, što im je ukupno sedma prvenstvena pobeda od početka sezone, a Ivanjičani su upisali sedmi poraz.

''Zmajevi'' su poveli posle 32 minuta igre, kada je Mijailović ušao u kazneni prostor i iskosa sa desne strane savladao golmana Vulića. Lopta je protim zakačila jednog igrača domaćih i prevarila čuvara mreže ivanjičkog superligaša.

Konačan rezultat postavio je Miloš Pantović posle odlične kontre u 81. minutu, kada je umakao defanzivcima domaćih, ušao u kazneni prostor i poslao loptu u mrežu.

Tom prilikom došlo je i do incidenta, Pantovićev način proslave ovog gola domaći su doživeli kao provokaciju, burno su reagovali i fudbaleri Javora i navijači domaćeg tima, stvorila se velika gužva na terenu posle čega je sudija Ostraćanin pokazao crveni karton Pantoviću.

Do kraja meča su i Ivanjičani ostali sa igračem manje na terenu, jer je u nadoknadi vremena isključen i njihov štoper Obradović.

Posle ove pobede Voždovac je na petom mestu na tabeli sa 23 boda, a Javor Matis je ostao na jedanaestoj poziciji sa 12 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke