"Zmajevi" ostali bez trenera!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 06.06.2022.
09:50
Izvor: Sportske.net

Linta se seli na jug?

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac i trener Aleksandar Linta sporazumno su raskinuli saradnju nakon osam meseci. Tako će "Zmajevi" u novu sezonu ući sa novi šefom struke.

Linta je preuzeo klupu Voždovca krajem septembra prošle godine i ostavio dobar utisak. "Zmajevi" su pod vođstvom 46-godišnjeg stručnjaka izborili plej-of Super lige Srbije i na kraju sezonu završili na petom mestu.

Imao je Voždovac šansu da se u poslednjem kolu domogne Evrope, ali je poražen od Crvene zvezde.

Trener je po završetku sezone izrazio želju da napusti Voždovac, a uprava kluba mu je izašla u susret i sporazumno raskinula ugovor sa njim.

Direktor "Zmajeva" Miloš Miloševič oglasio se povodom Lintinog odlaska iz kluba i tom prilikom otkrio ime njegovog novog kluba.

„Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim. Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se sutra okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo, siguran sam, dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke”, rekao je MIlošević.

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Najzanimljiviji duel odigraće finalisti sa prošlog Svetskog prvenstva Hrvatska i Francuska. AdmiralBet je pripremio odlične kvote za ovu utakmicu, a naš predlog je dvojka na Francuze i kvota 2,15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke