"Zmajevi" počeli pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.01.2018.
23:21
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Superligaš iz naselja Braće Jerković "upalio je motore" i započeo pripreme za prolećni deo sezone.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca odradili su u ponedeljak prvi trening u sklopu priprema za prolećni deo sezone tokom kojeg će primarni cilj biti plasman u plej-of, a zatim i napad na mesto koje vodi u Evropu.

Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Miloš Veselinović koji će tokom proleća sarađivati sa Dejanom Đuričićem (prvi asistent), Vladanom Peraševićem (drugi asistent), Bojanom Isailovićem (trener golmana), Darkom Obradovićem (kondicioni trener), Predragom Stefanovićem (doktor), Markom Popovićem (fizioterapeut) i Ivanom Jaćevićem (fizioterapeut).

Prvom treningu, prisustvovali su sledeći fudbaleri:

Popović, Knežević, Karadžić, Milović, Gajić, Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Pavlović, Petrović, Purtić, Ćirković, Duronjić, Ješić, Mašović, Gavrić, Georgijević, Stuparević, Srećković, Filipović, Blagojević, Perović, Luković, Pavlovski, Maksimović, Vidaković, Oreščanin, Kilibarda i Avram.

"Drago mi je da sam postao član Voždovca, ali i velika je obaveza. Više puta sam pomenuo, ali i sada ću. Radi se o zdravoj sredini i zdravom klubu. Očekujem dobru i dugoročnu saradnju i verujem da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve koji su zacrtani. Nadam se da će moj stručni štab, zajedno sa mnom ispuniti sva očekivanja navijača i da ćemo nastaviti posao koji je ovde započet ranije", kazao je trener Miloš Veselinović.

Direktor FK Voždovac Goran Grkinić govorio je o ambicijama kluba i planovima za predstojeći prelazni rok.

"Ambicije kluba za ovu sezonu su da što pre izborimo plej of i prioritet nam je afirmacija mladih igrača, ali i da nametnemo svoj stil igre. Ukoliko se ukaže šansa za Evropom, iskoristićemo je", rekao je Grkinić.

Voždovac je uspeo da produži ugovore sa Dejanom Georgijevićem i Aleksandrom Filipovićem, ali postoji mogućnost da Georgijević ipak napusti klub.

"Najbliži odlasku je Dejan Georgijević. Imamo dosta interesovanja i za Ivkovića i Filipovića, ali i par ponuda, ipak sve smo za sada odbili. U razgovoru sa Dejanom Georgijevićem i najpre sa šefom stručnog štaba Milošem Veselinovićem, videćemo koje je najbolje rešenje za Dejana. Ukoliko, kojim slučajem ne bude ponuda koja zadovoljava naše želje i želje samog igrača, Dejan će ostati kod nas", naglasio je direktor Grkinić.

Voždovac će u sklopu priprema odigrati sledeće utakmice:
20.01. Radnički Obrenovac
24.01. ASC Poli Temišvar u 13:00 na Stadionu Voždovca
01.02. Zaglebje Lubin (Poljska)
04.02. Zenit Sankt Petersburg (Rusija)
04.02. Kairat (Kazakstan)
08.02. Zorja (Ukrajina)
11.02. Sinđelić

U prvom prolećnom kolu ekipa Voždovca gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine 17. februara 2018.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke