''Zmajevi'' pred Partizan: ''Da u najmanju ruku ostanemo neporaženi''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.05.2023.
17:45
Izvor: Beta

U Voždovcu veeruju da će na najbolji način završiti sezonu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača izjavio je danas da ako njegova ekipa ponovi igru kao protiv Čukaričkog, očekuje da "u najmanju ruku" ostanu neporaženi protiv Partizana.

"Utakmica sa Partizanom nam je poslednja u sezoni i osnovni cilj nam je da ponovimo kvalitet igre iz susreta sa Čukaričkim. Ukoliko uspemo u tome verujem da možemo da u najmanju ruku ostanemo neporaženi", rekao je Puača, a preneo klub.

Fudbaleri Voždovca gostuju Partizanu u okviru 37. kola Super lige Srbije. Utakmica se igra u subotu sa početkom od 19 sati, a biće to i poslednja utakmica u ovoj sezoni domaćeg šampionata.

"Važno nam je da budemo motivisani, organizovani, da pokažemo da smo takmičari, bez obzira u kom momentu se sastajemo i što nijedna od ekipa ne može da promeni svoj položaj na tabeli. Očekujem da protiv kvalitetnog protivnika pokažemo koliko smo i sami dobri", dodao je on.

Puača je rekao i da "u timu neće biti Marka Mijailovića zbog žutih kartona, dok su i dalje povređeni Predrag Medić i Vukašin Đurđević".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke