"Zmajevi" predstavili novog trenera, u najavi ofanzivni Voždovac!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 08.06.2022.
14:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Klupu Voždovca je pre tri dana napustio Aleksandar Linta.

FK Vozdovac
FK Vozdovac

Povezane vesti

Fudbalski trener Nebojša Jandrić novi je šef stručnog štaba Voždovca, saopštio je danas taj superligaš.

"Zadovoljstvo mi je i čast što sam došao u Voždovac, klub koji ima identitet i prepoznatljiv je na ovim prostorima po svojoj filozofiji rada i funkcionisanja. Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu", rekao je Jandrić, preneo je klupski sajt.

Jandrić (46) je prošle sezone vodio Inđiju u Prvoj ligi, u karijeri je bio trener IMT-a, a bio je i deo stručnog štaba mađarskog Ujpešta.

Klupu Voždovca je pre tri dana napustio Aleksandar Linta. Voždovac je prošle sezone zauzeo peto mesto u Super ligi Srbije.

Jandrić je dodao da sa "nestrpljenjem čeka i zvaničan početak rada sa ekipom".

"Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, te i želim da tako i ostane", dodao je on.

Direktor fudbalskog kluba Voždovac Miloš Mirković rekao je da je napravljen dobar izbor dovodjenjem Jandrića, kao i da ima dovoljno vremena da se spremno dočeka početak nove sezone u Super ligi.

"Jandrić će od sutra i zvanično početi sa radom i treninzima, a ja mu u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha", zaključio je Mirković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke