"Zmajevi" u Lučanima traže izlazak iz rezultatske krize

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.04.2017.
13:43
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica kazao je da će njegova ekipa pokušati da ostvari dobar rezultat u Lučanima i time prebrodi trenutnu krizu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon remija sa ivanjičkim Javor Matisom i ubedljivog poraza u Nišu fudbaleri Voždovca u subotu gostuju u Lučanima gde će pokušati da ostvare povoljan rezultat za izlazak iz krize.

"U skladu sa ambicijama i idejom sa kojom smo ušli u plej of, rezultat nas trenutno ne prati. Očekuje nas protivnik koji je u izuzetno dobroj formi i koji ima seriju dobrih rezultata. Svakako su klub za svaki respekt" rekao je Stolica.

Voždovac se trenutno nalazi na sedmom mestu tabele plej-ofa sa 23 osvojena boda, što je sedam bodova manje od narednog rivala.

"Nas interesuje da na njihovom terenu napravimo dobar rezultat i imamo ambiciju da u plej-ofu napravimo rezultat koji može da nam garantuje izlazak u Evropu" istakao je Stolica.

U prethodnom kolu "Zmajevi" su ubedljivo poraženi od Radničkog u Nišu (3:0) ali strateg Voždovca veruje da će njegov tim uspeti da se trgne i ostvari povoljan rezultat u Lučanima.

"Do sada smo znali posle poraza da izađemo u narednom kolu i da ostvarimo pobedu, tako se nadamo da ćemo to uraditi i ovaj put" napomenuo je Stolica.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige Srbije između Mladosti i Voždovca igra se u subotu od 19 časova na stadionu u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke