Zna se ko prvi ide iz Partizana

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 08.01.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Logični potezi.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kao što su potrebne promene među standardnom postavom, tako Partizan mora nešto da učini i sa mladim igračima tokom ove zime.

Kako piše "Telegraf", na pozajmicu će ići Mihajlo Petković i Janko Jevremović, mladići kojima je potrebno utakmica u nogama.

Centralni vezni igrač Mihajlo Petković je trebalo da bude pozjamljen Napretku, ali se to izjalovilo. Postojala je poveznica sa Čukaričkim zbog dolaska Gorana Petrića na klupu i istog menadžera kao Luka Subotić, pridošlica iz Teleoptika.

Nigde ne postoje konkretni potezi i destinacije, još uvek je sve samo na nameri.

Krilo Janko Jevremović je imao taj maler da je povredio koleno na prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji i stoga je propustio cele pripreme. Od tada kreće kaskanje za ekipom, izostanak minutaže i nemogućnost da se nametne. Pozjamica je ločno rešenje.

Za razliku od Petkovića, Jevremović je preko posrednika imao konkretan poziv Novog Pazara, ali ga je odbio, jer kao i pomenuti saigrač i "klasić" nije rad da menja sredinu i napušta crno-bele.

Obojica mladih igrača će početi pripreme sa prvim timom 10. januara (domaći igrači, stranci stižu 15. januara), ali će o njihovom daljem statusu odlučivati trener Igor Duljaj u dogovoru sa klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke