Zov Serije A jači od Zvezde, ništa od "kapitalca" na Marakani?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.07.2022.
08:41
Izvor: Sportske.net

Posao izgleda sve teže...

 EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Crvena zvezda bacila je oko na napadača Genka Sirila Desersa (27), najboljeg strelca prošlogodišnjeg izdanja Lige konferencija, ali prema poslednjim informacijama srpski šampion će teško do njegovog potpisa.

Pouzdani Đanluka Di Marcio prenosi da je Desers uveliko u pregovorima sa novim članom Serije A Kremonezeom, te da je on već boravio u Kremoni nekoliko dana kako bi dogovorio i lične uslove.

Sam fudbaler istakao je da bi voleo da zaigra u Seriji A i ispuni svoj san, a nije odbacio ni mogućnost da ga Fejenord ipak otkupi nakon pozajmice prošle sezone.

Holandski klub spremio je novac kako bi otkupio Desersa, ali je fudbaler odbio ponuđeni ugovor koji nije zadovoljio njegove apetite.

Nedavno je postigao i gol u premijernom kolu belgijskog šampionata protiv Briža, nema sumnje da je i to podiglo cenu spretnog napadača, pa se čini da je Zvezda u ovom trenutku još dalje od njegovog angažovanja.

Ukoliko interesovanje posle dolaska Aleksandra Pešića i dalje postoji, naravno.

Desers je pogodio već na startu šampionata, videćemo kako će Genk igrati bez Belgijanca sa nigerijskim pasošem, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 2.95 ukoliko klub iz Limburga na kraju sezone završi iznad slavnog Anderlehta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke