Zukić se nada novoj pobedi Voše

Autor: Milovan Longinov
subota 27.11.2021.
10:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U ponedeljak novi duel protiv Mladosti.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Dejan Zukić zadovoljan je nakon pobede nad ekipom Mladosti u Lučanima.

„Stara dama“ u četvrtak je pobedila Mladost rezultatom 2:0, a Zukić je u nadoknadi vremena postigao pogodak i stavio tačku na ovaj meč.

"Dobro smo otvorili utakmicu, odlično smo se pripremali za Mladost i mislim da se to i videlo. Svaki igrač je pružio maksimum, bilo nam je veoma važno da posle poraza od Partizana osvojimo tri boda i drago nam je što smo uspeli u tome", rekao je Zukić.

Nakon gostovanja u Lučanima, Voša već u ponedeljak dočekuje istog rivala, a Zukić se nada da će on i njegovi saigrači ponoviti dobru igru.

"Ako uđemo u meč kao što smo ušli sada, da svako obavi svoj deo posla i da bude koncentrisan, neće biti problema. Mi se pitamo, ali smo svesni da neće biti lako pobediti istog rivala u razmaku od nekoliko dana. Naš cilj se zna, da budemo među prve četiri ekipe, jer je Vojvodini tu i mesto i zato i u ponedeljak idemo na pobedu", izjavio je Zukić.

Naredne nedelje Voša nastavlja i takmičenje u Kupu Srbije, na gostovanju Javoru u Ivanjici.

"Kup je važno takmičenje za nas i Vojvodina je uvek među favoritima. Idemo na teško gostovanje u Ivanjicu, Javor nema lošu ekipu, dosta igrača koji su prošle godine igrali u Super ligi i dalje su tu i nisu za potcenjivanje. Kup je specifičan, nemamo pravo na grešku i zato ćemo morati dobro da se pripremimo i za taj meč", zaključio je Zukić.

Utakmica Vojvodina – Mladost na programu je u ponedeljak u 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke