'Žutica' i povrede desetkovali Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.04.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović susreće se sa velikim kadrovskim problemima pred duel sa Voždovcem pošto na Vračaru neće moći da računa na trojicu standardnih fudbalera.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Lider domaćeg šampionata u sredu je propustio prvu "meč loptu" za overu titule pošto je na domaćem terenu pretrpeo prvi ovosezonski poraz u Superligi Srbije.

Bolji od Crvene zvezde bili su fudbaleri Čukaričkog, a nakon poraza od "Brđana" strateg crveno-belih Miodrag Božović susreo se sa ozbiljnim kadrovskim problemima prouzrokovanim povredama i suspenzijama igrača.

U problem sa velikim brojem javnih opomena ušli su Aleksandar Katai i Marko Grujić, dok povrede muče Sava Pavićevića i Huga Vieiru.

Pomenuta četvorica neće biti na raspolaganju Miodragu Božoviću za utakmicu 34. kola Superlige koju crveno-beli igraju 3. maja na Vračaru protiv ekipe Voždovca.

Pozitivna okolnost biće ta što se u tim posle odrađenih suspenzija vraćaju Zoran Rendulić i Predrag Sikimić.

Utakmica 34. kola Superlige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde zakazana je za 3. maj od 16 časova na stadionu Obilića na Vračaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Friday, 29.04.2016
22:36

ugo ugo neces ti jos dugo

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 29.04.2016
20:29

Zvezda mora pobediti Vozdovac.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 29.04.2016
21:12

Morala bi, ali kako igra u nastavku i pobeda protiv Vozdovca je pod velikim znakom pitanja. Ne zaboravi da pored cajne igre ne igraju Katai i Vieira sto je problem vise.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 29.04.2016
18:41

Ni žutica, ni povrede neće nas sprečiti da na Vračaru dođemo do nove pobede, da dođemo do nove pobede pre finiša da posle ne bude bolan eventualni poraz od Radničkog iz Niša.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 29.04.2016
18:26

Bilo bi dobro da pobedimo Vozdovac na Vračaru da posle ne bude strašno, ako kojim slučajem izgubimo od Radničkog iz Niša.