Zvanično - ''Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Zvezde. Tačka''.

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net, Kurir

Saga oko Dragovića dobila novu, poslednju epizodu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Šta se dešava sa Aleksandrom Dragovićem?

Čitave zime se u domaćim i italijanskim medijima najavljuje njegov transfer u Sampdoriju, a juče je delovalo kao da je ta stvar konačno završena, iako je bilo nelogično i nejasno zašto bi sjajni štoper propustio priliku da sa Zvezdom igra u Ligi šampiona i da umesto toga izabere Sampdoriju koja je već viđeni putnik u Seriju B.

Pojedini mediji su juče preneli da je on navodno već napustio pripreme i da se zaputio u Italiju, da bi Dragović jutros to demantovao na Instagramu, gde se javio iz Beleka.

Ovog popodneva novi obrt - Dragović je na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju iz aviona i potvrdio da je napustio Tursku.

Ali, nije, kako su gotovo svi pomislili, otputovao u Đenovu, već u - Beč.

To je večeras zvanično potvrdio Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić i naglasio da Dragović ove zime ne ide nigde iz Zvezde.

''Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača. Dragovic je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč kako bi posetio trudnu suprugu, a već u ponedeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa'', izjavio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke