Zvanično - Badamosi potpisao za ''Čuku'': ''Moj posao su golovi!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.07.2022.
21:29
Izvor: Beta

"Volim da igram direktan fudbal'', poručio je novi napadač ''Brđana''.

Screenshot/YouTube/Gambian Talents TV
Screenshot/YouTube/Gambian Talents TV

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički saopštio je danas da je potpisao ugovor sa napadačem Muhamedom Badamosijem.

Badamosi, poreklom iz Gambije, na Banovo brdo je stigao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa iz belgijskog Kortrajka.

On je odradio nekoliko treninga sa ekipom i biće u konkurenciji za tim za meč prvog kola Super lige Srbije protiv TSC-a.

Badamosi je u intervjuu za klupski sajt rekao da su mu prve impresije pozitivne, ali i da će mu trebati malo vremena za prilagođavanje pošto je prvi put u Srbiji.

"Potrebno mi je da igram što više na visokom nivou. Čukarički je klub koji mi je ponudio šansu, klub koji je u vrhu srpskog fudbala, igra u Evropi. Igraćemo u kvalifikacijama za Ligu konferencije... Biće to prilika i za mene i za sve u timu da se odmerimo sa najboljim ekipama Evrope", rekao je Badamosi.

"Na meni je da budem na najboljem mogućem nivou. Moj posao jesu golovi, ali to je samo jedna od stvari koje treba da radim na terenu, moram pre svega da budem koristan za ekipu", dodao je on.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez je tokom priprema govorio da bi voleo da njegova ekipa igra direktan fudbal, uz visoki presing po mogućstvu, a Badamosi je istakao da mu takav stil odgovara.

"Volim da igram direktan fudbal. Učiniću sve da pomognem ekipi i da se prilagodim stilu igre koji forsira naš stručni štab", rekao je Badamosi.

Badamosi je četvrto pojačanje Čukaričkog, posle Djordja Ivanovića, Luke Adžića i Stefana Tomovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke