Zvanično - Baždar potpisao, pa ''sa knedlom u grlu'' otišao iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2024.
20:10
Izvor: Sportske.net

Od večeras je mladi napadač novi fudbaler španske Saragose.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako se i najavljivalo, Samed Baždar ovog leta karijeru nastavlja u španskoj Saragosi.

Partizan je večeras na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio da je 20-godišnji napadač sa španskim klubom potpisao ugovor na pet godina.

Rastanak sa Partizanom mu je teško pao, čak i teže nego što je očekivao, a to je i potvrdio u poruci svojim dosadašnjim saigračima i navijačima Partizana.

''Slušao sam svaki put da je teško, ali nisam verovao da će mi ovako stati knedla u grlu.

U Partizan sam došao sa trinaest godina i sve o čemu sam sanjao je da debitujem za seniorsku ekipu i da postignem gol u derbiju!

Deo tih snova sam ostvario, a onaj drugi deo ostavljam mojim prijateljima i saigračima, a to je da vrate titulu u Humsku, osvoje trofej Kupa i opet odu što dalje u Evropi. Znam da mogu, znam da su jaki i jedino što ne može niko da im oduzme je vera i vizija! Zato, mom Partizanu, ostavljam u amanet da ova generacija završi ono što nismo uspeli dok sam ja bio tu, da paze jedni na druge, budu jedinstveni i uz naše navijače i naš Jug zajedno slavimo titulu u Humskoj!

Zauvek vaš,

Samed Baždar'', poručio je fudbaler koji je za Partizan debitovao 2021. godine protiv Voždovca, a u kadetskoj selekciji crno-belih je svojevremeno postigao 39 golova u 33 utakmice i upisao 18 asistencija.

Prema nezvaničnim informacijama od pre nekoliko dana, Partizan će od ovog transfera zaraditi 3.5 miliona evra, uz dodatne procente.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke