ZVANIČNO - Danas se više neće igrati na Banovom brdu!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.04.2023.
19:17
Izvor: Sportske.net

Nije bilo uslova za nastavak meča.

Povezane vesti

Utakmica između Čukaričkog i Partizana neće se nastaviti nakon dva prekida koja su usledila zbog ubacivanja baklji i predmeta na teren.

Susret će se igrati sutra od 18.00 sati.

Iza svega stoje dva prekida koja su prouzrokovali navijači Partizana sa istočne tribine. Oni su od prvog momenta skandirali protiv uprave kluba, što su činili i u prethodnom periodu, ali su sada očigledno preduzeli ciljnu akciju skretanja pažnje na njihove zahteve, te su rešili da utiču na sam događaj.

Prvobitno su ubacivali baklje u više navrata i samim tim "sekli" utakmicu, da bi arbitar Milan Mitić rešio da prekine utakmicu na zahtev delegata. Žandarmerija se pobrinula da vatrene pristalice Partizana napuste deo istočne tribine, a dvadesetak minuta kasnije meč je nastavljen. Međutim, usledila su još dva ubacivanja stolica na teren uprkos upozorenju od strane spikera i duel je opet prekinut.

Više od pola sata kasnije, stigla je informacija da se utakmica neće nastaviti ove večeri, već će on biti pomeren za sredu od 18.00 sati, a verovatno će se nastaviti od trenutka prekida - 18. minut i rezultat 0:0.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke