Zvanično - Debitovao za Srbiju u 18. godini, sada je stigao u Čukarički!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 25.10.2020.
15:13
Izvor: Tanjug

Došao da vrati karijeru na pravi kolosek.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srđan Mijailović, posle sedam godina vratio se u srpski fudbal i potpisao za Čukarički.

Vezista, rođen u Požegi 1993. godine, pravo nastupa imaće već u derbi meču 12. kola Superlige Srbije, u kojem će Čukarički sutra gostovati TSC-u u Senti.

Mijailović je posle Zvezde igrao u turskom Kajzeriju i ruskoj ekipi Krila Sovjetov.

"Znam gde sam došao, odmah sam video da je Čukarički sjajno organizovan klub, u kojem svako radi svoj posao. Na nama igračima je da vredno treniramo i da pobeđujemo kad dođu utakmice. Zatekao sam vrlo mladu ekipu ovde, po prvi put ću ja biti među iskusnijim igračima. Posle sedam godina vratio sam se u Srbiju, siguran sam da ću pomoći klubu da ostvari svoje ambicije, a one su prilično visoke", rekao je Mijailović za klupski sajt.

On je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije, a pet puta je nosio i dres A tima Srbije za koju je debitovao sa 18 godina.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 25.10.2020
18:53

On je samo jedan od igrača koje je zvezda ugurala u reprezentaciju, zvezda je glavni krivac za propast srpskog fudbala i zvezda se mora ugasiti, ako se srpski fudbal želi spasiti.