Zvanično je, Radnički iz Kragujevca izabrao Lalatovićevog naslednika!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.06.2022.
20:11
Izvor: Sportske.net

Ugovor na dve godine.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Ono što smo tokom dana nezvanično najavili, večeras je i potvrđeno iz kragujevačkog Radničkog 1923.

Novi trener kragujevačkog superligaša biće Dejan Joksimović koji se obavezao na dvogodišnju saradnju sa Radničkim.

Međutim, on je mnogo duže u Radničkom, praktično čitavu karijeru. Joksimović je već obavljao ulogu šefa struke, ali samo privremeno kada je pre dve godine uspeo da sa Kragujevčanima izbori povratak u elitno društvo.

Tokom igračke karijere Joksimović je bio je kapiten svih selekcija kragujevačkog kluba, u kome je i završio svoju igračku karijeru.

Kao trener je takođe ostao veran Radničkom, gde je imao priliku da radi sa svim mlađim selekcijama kragujevačkog kluba, od pionira do omladinaca.

Posebno se istakao u radu sa omladinskom selekcijom kluba koju je najpre vratio u najkvalitetniji rang takmičenja, Omladinsku ligu Srbije, da bi je u nedavno okončanoj sezoni doveo do visokog šestog mesta na tabeli.

Kako prenosi zvanični sajt kluba, novi stručni štab Radničkog 1923 biće sastavljen od Kragujevčana, a uz šefa struke Dejana Joksimovića činiće ga Darko Milisavljević, nekadašnji igrač i trener Radničkog, zatim kondicioni trener Aleksandar Đurić, trener golmana Dušan Janković i analitičar Andrija Varićak.

Joksimović će u ponedeljak obaviti i prozivku igrača na početku priprema za sledeću sezonu, a njegova zvanična promocija kao novog šefa struke zakazana je za 12 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke