Zvanično - Nije samo Mijatović, još jedan Srbin u Njujork sitiju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.02.2024.
22:24
Izvor: Sportske.net

Večeras je zvanično predstavljen u novom klubu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sve veći broj naših igrača odlazi u američku MLS ligu, ove zime je najviše pažnje izazvao transfer mladog napadača Crvene zvezde Jovana Mijatovića u Njujork siti, od čega su crveno-beli zaradili 10 miliona evra i 15 posto od sledećeg transfera.

Ali, večeras je potvrđeno da će Mijatović imati i saigrača iz Superlige!

Naime, Njujork siti je večeras zvanično potvrdio transfer defanzivca subotičkog Spartaka Strahinje Tanasijevića i na srpskom jeziku mu poželeo dobrodošlicu.

''Zdravo, Strahinja'', piše na njihovom zvaničnom nalogu na Tviteru.

Transfer je takođe potvrdio i subotički superligaš.

''HVALA I SREĆNO! Strahinja Tanasijević napušta Spartak!

Nakon samo 7 meseci provedenih u Subotici i 17 odigranih utakmica za naš klub, Strahinja nas napušta transferom u New York City FC.

Hvala za sve što si uradio za nas, želimo ti mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere!'', poručili su iz Spartaka na klupskom Instagram nalogu. 

Tanasijević ima 26 godina, a seniorsku karijeru je počeo u Radu. Početkom 2018. godine prelazi u Kjevo iz Verone, odakle se vraćao u Rad na pozajmicu, a zatim je igrao i za Čukarički i Mladost GAT, pre nego što je letos došao u Spartak.

Za ekipu iz Subotice je odigrao 17 mečeva i upisao jednu asistenciju - dovoljno za transfer u Njujork siti, a prema nezvaničnim informacijama, Spartak će od tog transfera zaraditi 350.000 evra i 10 posto od sledeće prodaje.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke