Zvanično - Ovo nikada nijedna Zvezdina generacija do juče nije uspela da uradi!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.05.2022.
15:41
Izvor: Sportske.net

Bilo je potrebno malo vremena da se provere statistički podaci iz duge i bogate Zvezdine istorije, ali danas je saopšten zvaničan podatak.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dan posle sinoćnje ubedljive pobede nad Novim Pazarom od 8:0 i plasmana u finale Kupa Srbije, Crvena zvezda je na svom klupskom sajtu potvrdila da je tim Dejana Stankovića u ovom meču uspeo da uradi nešto što do sada nijednoj Zvezdinoj generaciji nije pošlo za rukom!

O čemu se radi?

Zvezda je fantastično odigrala prvih dvadesetak minuta ovog meča i u tom periodu postigla većinu golova. Konkretno, u razmaku od samo 17 minuta crveno-beli su postigli čak pet golova, poveli sa 5:0, posle čega im je ostalo da rutinski završe posao.

''Furiozni početak utakmice protiv Novog Pazara ostaće upisan zlatnim slovima u slavnoj istoriji Crvene zvezde, jer je ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Stanković uspela da u intervalu od 17 minuta postigne pet pogodaka, što nikada nijednoj generaciji kluba sa Marakane do sada nije pošlo za rukom. Takođe, ovo je i najubedljivija pobeda nad nekim Superligašem u kup takmičenjima, u istoriji našeg kluba'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Ovo ipak nije najveći broj golova koji je Zvezda postigla u jednoj zvaničnoj utakmici, a opširnije o tome možete da čitate u prilogu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke