Zvanično - Partizan ide u Poljsku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.06.2024.
14:55
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno iz Humske.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Verogatno ste već videli, Partizan će se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa ekipom Dinama iz Kijeva.

Ukrajinski vicešampion će biti u ulozi domaćina 23. ili 24. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Humskoj. Međutim, bilo je neizvesno gde će Dinamo igrati kao domaćin, jer zbog rata u Ukrajini nije u moguićnosti da svoje mečeve igra u Kijevu.

Izbor je ovoga puta pao na poljski Lublin, što je u izjavi za kupski sajt Partizana potvrdio i zamenik generalnog direktora FK Partizan Milorad Nikolić, koji je ispred kluba iz Humske prisustvovao današnjem žrebu.

''Nakon žreba, u razgovoru sa predstavnikom FK Dinamo Kijev, g. Anatolijem Volkom potvrđeno je da ce Dinamo Kijev u prvoj utakmici ugostiti naš klub u Lublinu, u Poljskoj'', rekao je Nikolić, a iz Humske još dodaju:

''Dinamo je protekle sezone evropske utakmice igrao u Bukureštu, a sada su za 'domaći teren' izabrali stadion 'Lublin Arena' u Lublinu, kapaciteta 15.000 mesta. 

Dva kluba će u direktnom kontaktu saopštiti i datume odigravanja utakmica, koji mogu biti 23. ili 24.  jula u Lublinu i 30.ili 31. jula u Beogradu'', saopšteno je iz Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VALJAK I REALNOST
Wednesday, 19.06.2024
17:37

DINAMO NIJE BAUK ALI MI SMO JADNI ,MNOGO SLABI. KAKO TO U UPRAVI NE VIDE .PROFITERI NAS VODE ,VODE NAS U PROPAST .

avatar
KILAVI AMATERI vode klub
Wednesday, 19.06.2024
17:35

Sa OVOM UPRAVOM sa ove slabe IGRACE bez publike u revansu NEMAMO ama bas nikakve sanse