ZVANIČNO - Partizan predstavio novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.08.2020.
12:35
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se i juče, ali danas je sve ozvaničeno.

Darko Mitrovic/Sportske.net
Darko Mitrovic/Sportske.net

Povezane vesti

Od danas i zvanično, talentovani vezista Denis Stojković je novi fudbaler Partizana.

Momak koji je juče postao punoletan, danas je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i pozirao u crno-belom dresu.

On se ekipi Partizana priključio još u martu, opravdao je očekivanja vrlo brzo na treninzima, ali se čekalo da napuni 18 godina, kako bi i zvanično postao član Partizana.

Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa,Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije odakle je u Partizan došao kao slobodan igrač.

''Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno četvrti avgust. Treći avgust je dan mog rođenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan.

Za sebe mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci gde sam se sasvim uklopio u ekipu.

Hvala gospodinu Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rođendanski poklon i budite sigurni da ću ga na najlepši način podeliti sa vama ove sezone'',
izjavio je Stojković na promociji.

Pre Stojkovića, Partizan  je ovog leta angažovao i štopere Makija Banjaka i Dušana Lalatovića, a sa Bojanom Ostojićem i Nemanjom Miletićem su potpisani novi ugovori.
-
Baner 1
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

@dennis___stojkovic i zvanično u Partizanu!  Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković ( 2002) je zaključno sa 04.08 2020. godine i zvanično igrač Partizana. Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala ‘stare dame’  Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije odakle dolazi kao slobodan igrač. ‘Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno četvrti avgust. Treći avgust je dan mog rođenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan. Za sebe mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci gde sam se sasvim uklopio u ekipu- kaže Stojković. Hvala g.Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rođendanski poklon i budite sigurni da ću ga na najlepši način podeliti sa vama ove sezone. Paraf na četvorogodišnji ugovor stavio je generalni direktor FK Partizan g.Miloš Vazura. #fkpartizan #fkp #partizan #crnobelaporodica

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 04.08.2020
14:20

Stojković, Stevanović, Čolic, Pavlović, Stulic, Popović, Lakcevic........vredi, ne samo hvaljenjem i preko novina, kao neki koje niko neće, već zaista ....sa referencama partizana garantovano su ovim klincima unosni ugovori, jer evropa zna šta je potverdjen kvalitet a sta su kukavicja jaja

avatar
Srba91
Tuesday, 04.08.2020
13:17

Stojković, Stevanović, Čolic, Pavlović....imamo osnovu za budućnost

avatar
Srba91
Tuesday, 04.08.2020
13:14

Stojković, Stevanović, Čolić, L.Pavlović...Imamo čemu da se nadamo u budućnosti

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 04.08.2020
12:40