Zvanično - Potpis za DECENIJU u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Očekivano...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je danas ozvaničio još jedan potpis. Na klupskom sajtu je potvrđeno da je sa iskusnim golmanom Nemanjom Stevanovićem produžena saradnja na još dve godine.

Stevanović je član Partizana postao još u leto 2016. godine, pa ako do kraja odradi i najnoviji ugovor, u Partizanu će provesti čitavu deceniju.

Crno-beli su ovom odlukom pokazali i koliko cene 32-godišnjeg golmana za sve što je u proteklom periodu dao Partizanu, i na neki način mu pružili podršku da u narednoj sezoni dostigne svoj maksimum posle velikih problema sa koksaki virusom tokom proleća.

Naravno, imaće veliku konkurenciju, pre svih u Aleksandru Jovanoviću koji je prošle sezone bio najbolji igrač Partizana i koji će i ove sezone biti prvi izbor za golmansku poziciju. Ali, Stevanović je odvno navikao na ulogu ''džokera'' u Partizanu i kad god je dobijao priliku, uglavnom ju je koristio na pravi način.

''Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. 

Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji.

Virus je iza mene u potpunosti i nemam nikakvih simptoma. Prošao sam pripreme bez ijednog propuštenog treninga. Trener golmana je treninge dozirao na pravi način tako da sam se spremio dobro i, što je najbitnije - nije bilo nekih težih upala ili istegnuća u toku pripremnog ciklusa, pa spreman dočekujem početak prvenstva.

Moji ciljevi i želje su isključivo vezani za Partizan! Ne bih išao nešto daleko, neka to bude utakmica za utakmicom. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način tako da će i kada budem branio, kao i do sada, za mene ta utakmica biti finale'', poručio je Stevanović posle potpisivanja novog ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke