Zvanično - Rastali se Radnički i Lalatović

Autor: Nemanja Janošev
petak 03.06.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net

Gotova epizoda.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca saopštio je da je došlo do kraja saradnje sa dosadašnjim trenerom Nenadom Lalatovićem.

Nakon četiri meseca zajedničkog rada i izborenog opstanka u eliti, Radničkom i Lalatoviću se razilaze putevi. 

Srpski stručnjak će, prema saznanjima "Sportske.net" postati novi strateg Borca iz Banja Luke, a da sve ide u tom smeru, najavio je Radnički sopštenjem u kojem se zahvaljuju temperamentnom treneru.

"FK Radnički želi da izrazi zahvalnost sada već bivšem šefu struke Nenadu Lalatoviću na izuzetno korektnoj i uspešnoj saradnji tokom protekla četiri meseca.

Nenad Lalatović je ekipu preuzeo u jednom prilično delikatnom trenutku i uspeo je da je dovede do opstanka u Super ligi čime je opravdao inicijalna očekivanja i ostvario glavni takmičarski cilj našeg kluba u ovoj sezoni.

Radnički 1923 je pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića ostvario učinak od 6 pobeda, 4 remija i 8 poraza i od poslednjeg mesta na kraju jesenjeg dela sezone domogao se baraža i opstanka u najvišem rangu takmičenja.

Izuzetno nam je žao što nam se fudbalski putevi razilaze u ovom trenutku, ali gospodin Lalatović treba da zna da će mu vrata našeg kluba uvek biti otvorena i verujemo da ćemo u budućnosti ponovo imati priliku za saradnju", stoji u saopštenju Radničkog.

Lalatoviću je kragujevački Radnički bio 10. srpski klub koji je trenirao u karijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke