Zvanično - Stanković sklapa kockice, važan potpis na "Marakani"!

Autor: Milovan Longinov
sreda 23.06.2021.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dogovor je pao, štoper ostaje.

fkcrvenazvezda.com
fkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Štoper crveno-belih Srđan Babić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2023. godine.  

Levonogi štoper je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau u kom je ostavio fenomenalan utisak i izdvojio se kao jedan od najboljih defanzivaca tamošnjeg šampionata, navodi se na sajtu kluba.

"Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi. Produžio sam ugovor, čeka nas naporan rad na pripremama u Austriji i na meni je da se izborim za minutažu. Dugo sam u klubu, neće biti perioda adaptacije, jer poznajem rad stručnog štaba. Neće biti problema oko uigravanja i radujem se novim izazovima", rekao je Babić.

Babić je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine i zabeležio 79 nastupa uz sedam postignutih pogodaka. Prethodnu takmičarsku godinu proveo je u Famalikau u kom se na 29 mečeva jednom upisao u strelce. 

U dosadašnjem delu karijere nosio je dresove Vojvodine, Real Sosijedada i Reusa, a ujedno je prošao i sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije i bio deo tima koji je na Novom Zelandu 2015. godine postao svetski šampion u konkurenciji fudbalera do 20 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 24.06.2021
19:26

Одлично и сада се надамо да ћете искористити овог младог момка који се калио у међувремену у страном клубу и упарити га са Драговићем како бисмо имали млад и искусан стоперски тандем.