Zvanično - To je taj "novi Bukari" u srpskom fudbalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.07.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Čukarički predstavio pojačanje.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Novi fudbaler Čukaričkog jeste Godsvil Vadze.

U pitanju je momak iz Gane koji ima 22 godine i koji dolazi iz Zvijezde 09 iz Premijer lige BiH. 

Ovaj momak je rođen 2001. godine, a u timu Zvijezde je bio jedan od najzapaženijih igrača, osam golova i šest asistencija je zabeležio na 49 utakmica. 

"Veoma sam srećan što sam postao član Čukaričkog. Jedva čekam da upoznam saigrače, da odradiom prvi trening i nadam se da ću vrlo brzo biti u konkurenciji za utakmice. Zahvalan sam Bogu, kao i svim ljudima u Gani koji veruju u moj talenat. Obećavam da ću dati svoj maksimum za ovaj klub, kojem sam veoma zahvalan zbog činjenice da me je angažovao. Privilegija je igrati za Čukarički", rekao je Vadze. 

Svoje viđenje dao je i tehnički direktor kluba, Goran Grkinić. 

"Pratili smo duže vreme nekolicinu momaka koji su bili na našem radaru, između ostalog i Vadzea. Odradili smo detaljne analize njegovih kvaliteta, uz pomoć skauting službe kluba, zajedno smo došli do zaključka da je ovo idealan profil igrača koji se uklapa u sistem i ideju igre koju traži naš šef struke Goran Stanić. Očekujemo od momka iz Gane da se brzo uklopi u zahteve i da što pre konkuriše za tim, a od velikog značaja biće i činjenica da je već igrao na ovim prostorima", rekao je Goran Grkinić. 

Upravo je tehnički direktor "brđana" pre par dana za njega rekao da se radi o igraču istih karakteristika kao Bukari...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke