Zvanično - ''Transfer bomba'' i u Subotici!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.09.2021.
19:28
Izvor: Sportske.net

Spartak će u nastavku sezone biti znatno jači.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka angažovala Rišaira Živkovića, Partizan je jači za Nemanju Miletića i Kvinsija Meniga, a kada su u pitanju ostali superligaši, najbolji posao u poslednja dva dana obavio je subotički Spartak ŽK.

Subotičani su juče ozvaničili dolazak 19-godišnjeg napadača Andreja Bogićevića iz Zlatibora, sa kojim je potpisan četvorogodišnji ugovor, a danas je odjeknula i prava ''transfer bomba'' u Subotici!

Naime, Spartak je od danas jači i za Nemanju Mihajlovića, svojevremeno jednog od najboljih fudbalera Partizana koji je u prethodne četiri godine nastupao u Holandiji, Poljskoj i Turskoj.

U ime kluba, 25-godišnjeg Mihajlovića je predstavio Vladimir Torbica, dugogodišnji kapiten Spartaka, danas sportski direktor.

"Čast mi je da predstavim našeg novog igrača, Nemanju Mihajlovića sa kojim smo potpisali ugovor na dve i po godine. Mihajlović je rođen 1996. godine, našoj fudbalskoj javnosti dobro poznat. Najsvetlije trenutke u fudbalskoj karijeri doživeo je u dresu Partizana odakle je inostranu karijeru odradio u Holandiji, Poljskoj i Turskoj. Nadam se da će svojim kvalitetom pomoći Spartaku u borbi za bodove i da će imati zapaženu ulogu u našem klubu. Bio je član svih mlađih selekicija nacionalnog tima, a mi mu želimo da se iz Spartaka nametne za A reprezentaciju'', istakao je Torbica.

Nemanja Mihajlović je sa svoje strane najavio ''dobre igre, asistencije i golove''.

"Drago mi je da sam došao u Spartak. Direktora Torbicu poznajem, imali smo prilike da se na terenu borimo jedan protiv drugoga, ali i većinu igrača u ekipi, tako da nema nikakvih poteškoća što se tiče adaptacije. Sa ekipom već treniram, biću na raspolaganju šefu za predstojeće utakmice.

Prethodnih sezona ekipa iz Subotice je pokazala kvalitet i potvrdila da voli da igra fudbal. To me je i privuklo da dođem ovde i pristanem na saradnju sa ovim klubom. U kojem god sam klubu bio, postavljao sam sebi ciljeve. Bočni sam igrač. Očekujem dobre igre, asistencije i golove. Kako će to biti videćemo.

Nekim svojim iskustvom sigurno ću doprineti. Mnogo je bitno da što pre krenem u ritam utakmica. Lične ambicije su važne, ali pobede se pišu. Igrač može da da dva gola, a da ekipa primi četiri. To ništa ne menja. Svi će pisati da je Spartak izgubio, a niko neće isticati da sam ja postigao ili namestio dva gola.

Postavljam sebi ambicije da moja statistika bude što bolja da doprinesem ekipi da se na što boljoj poziciji kotira. Nadam se da će biti sve kako treba. Očekujem dobre rezultate i da Spartak po kvalitetu bude u vrhu srpskog fudbal. Ne samo ove sezone. Sigurno da će biti uspona i padova ekipe,što je i normalno, kao što svi timovi dožive. Mi ćemo se truditi našim radom da postavimo Spartak u vrh tabele", zaključio je Mihajlović.

Podsetimo, Subotzičani su ovog leta doveli i bivšeg golmana Crvene zvezde Filipa Manojlovića, koji se, baš kao i Mihajlović, posle četiri godine vratio u srpski fudbal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke