Zvanično - Zvezda predstavila Dragovićevog naslednika

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 03.06.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Drugo letnje pojačanje.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Nemanja Stojić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom u koju je prešao iz TSC.

Posle sjajnih izdanja u dresu kluba iz Bačke Topole, a potom i poziva selektora Dragana Stojkovića za utakmice na Evropskom prvenstvu, Nemanja Stojić je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić" kao drugo letnje pojačanje crveno-belih nakon Luke Ilića.

"Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom", rekao je Stojić koji je zadužio dres sa brojem 15 koji je do sada nosio Aleksandar Dragović.
 
Stojić koji je rođen 15. januara 1998. godine je u Zvezdu prvi put došao kao omladinac u generaciju Račića, braće Ilić, Terzića i Joveljića, nakon čega se kalio u Grafičaru i Zlatiboru.

 Nastupao je potom za Metalac i TSC u čijem dresu je skrenuo pažnju na sebe, postao reprezentativac Srbije i jedan od najboljih fudbalera u Superligi. Za TSC je na 78 utakmica postigao pet golova, a Srbiju će predstavljati na Evropskom prvenstvu koje sledi, zajedno sa saigračima Spajićem i Mijailovićem, nakon čega će se sva trojica priključiti ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke