Zvanično - Zvezdino šesto pojačanje želi u Ligu šampiona, Mrkela najavio: "Nije kraj prelaznog roka!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.08.2022.
13:34
Izvor: Sportske.net

Gruzin stigao i biće alternativa Milanu Rodiću.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Novi fudbaler Crvene zvezde od danas je reprezentativac Gruzije Irakli Azarovi koji je potpisao petogodišnji ugovor, saopštio je beogradski klub na konferenciji za medije.

Šesto pojačanje "crveno-belih" stiglo iz Dinama iz Batumija, ima 20 godina i igra na poziciji levog beka gde će mu konkurencija biti Milan Rodić.

"Veoma sam srećan što sam postao deo Crvene zvezde. Ovo je veliki klub i zbog toga mi je drago što sam danas tu. Daću sve od sebe kako bih pomogao ekipi, kako u pohodu na novu titulu, tako i u evropskim izazovima. Pričao sam sa Markom Marinom o Zvezdi, znam da je to veliki i veoma uspešan klub, verujem da ćemo igrati Ligu šampiona. Znam za Aleksandra Kataija, Milana Rodića, Kingsa Kangvu, i znam da Zvezda ima velike igrače. Kada sam došao, svi igrači su me lepo dočekali, drago mi je zbog toga.

Znam da je Rodić veoma dobar igrač i da ima mnogo utakmica u nogama, nadam se da ću učiti od njega i da ćemo zajedno pomoći klubu. Dejan Stanković je bio veliki igrač, sada je sjajan trener i biće to dobra prilika da mnogo naučim od njega", rekao je Azarovi odgovarajući na pitanja novinara.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo ovim potpisom, a najavio je da prelazni rok za Zvezdu još uvek nije gotov.

"Prelazni rok još nije gotov. Kada će biti, sve zavisi od odlazaka. Levi bek nam je bila deficitarna pozicija, dugo smo tražili nekoga ko može da se rotira sa Milanom Rodićem i opredelili smo se za Azarovija koji je reprezentativac Gruzije. Mnogo je napredovao poslednjih godinu dana, verujem da će tako nastaviti i u Crvenoj zvezdi. Različiti je profil u odnosu na Rodića, karakteriše ga ofanzivna igra, najjače strane su mu brzina, dribling, pas igra i centaršut, tako da je to nova opcija za Dejana Stankovića", rekao je Mrkela.

Azarovi će nositi dres sa brojem 16.

Zvezdu čeka revanš duel sa Pjunikom u Jermeniji, dvomeč je praktično rešen, a u slučaju da srpski šampion postigne tri ili više golova, AdmiralBet je spremio sjajnu ponudu za vas i kvotu 2.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke