Kakav meč, Radnik pritiskao Zvezdu, pogađao prečke, srećniji tim ide u finale!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.04.2021.
18:58
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda imala ogromnih problema, ali se plasirala u finale Kupa Srbije.

www.crvenazvezdafk.com
www.crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je prvi finalista Kupa Srbije pošto je savladala ekipu Radnika iz Surdulice u veoma neizvesnom duelu, bilo je 2:1 (2:0). 

Crvena zvezda je povela kontroverznim golom već na samom startu utakmice, Kanga je izveo korner, Milunović je bio najviši u skoku, a Sanogo je krenuo ka lopti kako bi potvrdio pogodak. 

Ipak, sudija je podigao zastavicu, a glavni ipak, priznao pogodak.

Pitanje koje se postavlja i koje će se postavljati jeste - da li je Sanogo dirao loptu i ako jeste, da li je to učinio dok je ona bila u igri, odnosno dok nije prešla gol liniju. 

Uglavnom, gol, ako već jeste, pripisujemo Milunoviću. 

Nakon desetak minuta usledio je prekid utakmice jer su navijači crveno-belih istakli transparent koji je bio sporan, pa je sudija tražio da se on ukloni. 

Radnik je pretio, posebno preko Makarića, imao je jedan sjajan udarac kada je Borjan odlično odbranio, a na drugoj strani šanse za Ivanića i Kataija, ali bez uspeha. 

Usledio je novi gol u mreži Radnika, El Fardu Ben je centrirao, a Falćineli je uspeo da pogodi za velikih 2:0, mislili smo u tom trenutku.

Ipak, Radnik se vratio početkom drugog poluvremena. 

Milan Makarić je bio taj koji je uspeo da pogodi, uklizao je do lopte pre Borjana, savladao ga i dao nadu gostima da mogu do finala Kupa Srbije. 

Upravo je Makarić već u narednom napadu mogao da dovede goste do izjednačenja, ali se to nije desilo, a Dejan Stanković je bio prilično besan i napravio je trostruku izmenu, Gobeljić, Srnić i Nikolić su ušli umesto Rodića, Bena i Kataija. 

Ranđelović je imao dve dobre intervencije u 62. minutu, opet posle kornera, potom je Degenek šutirao i onda Sanogo makazicama, ali lopta nije htela u gol. 

Zvezda je imala šansu preko Nikolića koji je šutirao preko gola, a onda na drugoj strani velika šansa za Danoskog koji je uposlio Stamenkovića koji je zakasnio pola sekunde na loptu, velika je to bila šansa za Radnik da stigne do izjednačenja. 

Nova velika šansa za Radnik u 85. minutu, Sanogo se previše igrao pokraj leve aut linije, usledio je centaršut, lopta je došla do Danoskog koji je pogodio prečku!

Nije to bilo sve od napada Radnika, Milovanović je šutirao u 2. minutu nadoknade, Borjan je odbranio i lopta se odbila do prečke, ponovo je golman reprezentacije Kanade junak crveno-belih. 

Zvezda je imala mnogo sreće u finišu meča, Radnik je napadao, ali nije uspeo da stigne do izjednačenja, pa ćemo gledati ekipu iz Ljutice Bogdana u finalu Kupa Srbije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke