Zvezda: ''Bekame, hvala, srećno i čekamo te!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2024.
17:21
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli se pozdravili sa svojim doskorašnjim napadačem.

Andrija Sokovic/Starsport
Andrija Sokovic/Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove zime realizovala par višemilionskih transfera, a jedan od njih je transfer mladog napadača Jovana ''Bekama'' Mijatovića u Njujork siti.

Crveno-beli će od tog transfera inkasirati fiksnih osam miliona evra, uz bonuse koji treba da joj donesu još dva miliona i 15 posto od sledećeg Mijatovićevog transfera.

Ovog popodneva Zvezda je i ozvaničila Mijatovićev odlazak, objavom na svom Instagram nalogu koju prenosimo u celini.

''Fudbaleri koji su ponikli u našem klubu ostavljaju poseban trag u srcima navijača i na pravi način pokazuju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Jedan od njih je i Jovan Mijatović koji će nakon 10 godina napustiti Crvenu zvezdu, ali će ostati u srcima zvezdaša, jer smo uz Zvezdinu decu do kraja života. 

Mijatović je u naš klub stigao 2014. godine kao devetogodišnjak i prošao kompletnu Omladinsku školu. Seniorski dres je nosio na 45 utakmica i 12 puta zatresao mrežu rivala. 

Iako je izuzetno mlad, pokazao je kako se bori za Zvezdin grb i stvarao je muke mnogim protivnicima kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni. Njegova posvećenost, strast i neizmerna predanost crveno-belom dresu ostavili su neizbrisiv trag u srcima svih koji prate Crvenu zvezdu. 

Jovan nije samo fudbaler - on je oličenje snova i ambicija svakog mladog igrača koji sanja o tome da zaigra za Crvenu zvezdu. Osvojio je duplu krunu, igrao Ligu šampiona i postigao ono o čemu maštaju Zvezdina deca sa našim klubom.

Bekame, hvala na svemu i srećno u nastavku karijere. Vrata Marakane će ti uvek biti otvorena, a crveno-bela porodica će uvek biti tu za tebe. Čekamo te!''

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke