Zvezda bez Dragovića vezala šest pobeda uz gol-razliku 15:0!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.04.2024.
22:20
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion gazi i bez kapitena.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

''Zvezdino proleće'' je u punom jeku, tim Vladana Milojevića ređa pobede i nezadrživo grabi ka tituli prvaka, a od ''minus 1'' u odnosu na Partizan do aktuelnih ''plus 4'' Zvezda je stigla bez pomoći svog kapitena Aleksandra Dragovića.

Iskusni defanzivac se povredio baš protiv Partizana u 172. večitom derbiju na ''Marakani'' koji je završen rezultatom 2:2 pre tačno mesec dana.

Od tada do danas, Zvezda je bez Dragovića odigrala ukupno šest mečeva, od toga pet prvenstvenih i jedan prijateljski protiv Zenita i svih šest je dobila bez primljenog gola, uz gol-razliku 15:0!

Novi štoperski tandem Spajić-Điga odlično funkcioniše, a u susret narednom derbiju koji sledi već za desetak dana, trener Vladan Milojević će biti na slatkim mukama. Dragović je, naime, blizu potpunog oporavka i povratka na teren, ali se sada postavlja pitanje da li će biti dovoljno spreman za derbi i da li će Milojević odlučiti da promeni novi štoperski tandem sa kojim je Zvezda napravila pomenutu seriju.

Dragovićev doprinos ekipi je bio ogroman u protekle tri godine od kada je došao iz Leverkuzena, to se ne dovodi u pitanje, ali treba imati u vidu i da mu ugovor ističe na kraju sezone i da već treba razmišljati o njegovim alternativama. Điga se se nametnuo za sada...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 10.04.2024
07:20

Ne znam ko to misli da se Điga nametnuo dobrim igrama? Nikakav igrač, bolje da vratimo Lekovića.