Zvezda bez pobede protiv Maribora, uspeo Ohijev debi

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
17:51
Izvor: Sportske.net

Moglo je i bolje, ali za početak crveno-beli mogu da budu zadovoljni.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj, Crvena zvezda je večeras remizirala sa Mariborom u Antaliji, rezultatom 1:1.

Zvezda je prvi put pripretila u šestom minutu, kada je Pankov vrlo dobro šutirao glavnom posle prekida pod prečku, ali je odlično intervenisao golman Maribora.

Ali, za razliku od crveno-belih, ekipa Maribora je svoju prvu priliku na utakmici pretvorila u vodeći gol. Igrao se 19. minut meča, Milec je delovao po desnoj strani, odakle je između Gobeljića i Pankova uputio loptu u ''srce'' kaznenog prostora, gde je Mudrinski bio brži od Erakovića i snažnim udarcem sa desetak metara savladao golmana Popovića - 0:1.

Posle primljenog gola Zvezda je uspostavila inicijativu, bila konkretnija, opasnija, a izjednačenje je usledilo osam minuta kasnije.

Eraković je na Zvezdinoj polovini osvojio loptu koju je predao Krstičiću, a iskusni vezista je odmah poslao napred ka Ohiju koji pored dvojice protivničkih igrača pogađa mrežu sa oko šest metara od protivničkog gola - 1:1.

Zvezda je do kraja poluvremena pretila preko Falka iz slobodniog udarca u 35. minutu, pa Aleksandra Kataija, ali se rezultat nije menjao.

U drugom poluvremenu crveno-beli su najbliži preokretu bili u 61. minutu, kada je Aleksandar Katai iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Crvena zvezda je nastupila u sastavu: Popović, Gajić, Eraković, Pankov, Gobeljić, Krstičić, Stanić, Ivanić, Falko, Katai, Ohi.

Od 46. minuta ušli su Gordić, Srnić, Živković i Pavkov umesto Popovića, Stanića, Falka i Ohija.

Nove izmene obavljene su u 64. minutu. U igru su ušli Bakajoko, Đurić, Sanogo, Radulović, Stanković, Ibrahim i N. Mituljikić, a teren su napustili Gajić, Eraković, Pankov, Gobeljić, Krstičić, Ivanić i Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke