''Zvezda će mnogo teže osvojiti titulu, Rišairo pun pogodak''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.08.2021.
23:52
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Iskusni trener dao svoju prognozu u programu uživo.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Posle sedmog odigranog prvenstvenog kola, na redu je prva dvonedeljna pauza zbog obaveza nacionalnih timova, pa je prilika i za prvi osvrt na dosadašnji tok šampionata Srbije, ali i prognozu šta možemo očekivati u nastavku sezone.

Večeras ga je pred kamerama Arene Sport napravio poznati trener Dragomir Okuka, koji je, između ostalog, prokomentarisao i najnoviji transfer Rišaira Živkovića u Crvenu zvezdu.

''Rišairo će Zvezdi doneti upravo ono što joj je potrebno, odnosno dubinu i brzinu. Mislim da je taj transfer pun pogodak za Dejana Stankovića u ovom momentu'', objasnio je Okuka.

Odličan potez Zvezda je napravila i produženjem saradnje sa napadačem Milanom Pavkovim koji je ušao u golgeterku seriju.

''Milan Pavkov je odličan izbor, centarfor koji do skoro nije bio dovoljno vrednovan, sve do sada, dok nije dobio novi ugovor. Dioni i Krstović se nisu snašli, ali Pavkov konstantno postiže golove i potreban je Zvezdi, kao što je Rikardo potreban Partizanu. Može da zadrži loptu, ima tajming, ima skok... To je bila karika koja je nedostajala protiv Šerifa'', ističe Okuka.

Kada je u pitanju borba za titulu, Okuka očekuje mnogo zanimljiviju borbu nego u prethodnih nekoliko sezona, ali prednost ipak daje Zvezdi.

''Zvezda je dominanta, ali je Partizan takođe napravio sjajan tim. Aleksandar Stanojević je napravio odličan posao i mislim da će Zvezda mnogo teže osvojiti titulu nego što je to bilo prošle godine. Teško je prognozirati ko će ispasti, ali jedna ili dve utakmice mogu da budu ključne'', objašnjava Okuka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke