Zvezda čeka jedno, Partizan tri pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.07.2014.
22:39
Izvor: Sportske.net

Letnji prelazni rok doneo je do sada mnogo više razloga za zadovoljstvo navijačima Crvene zvezde koji bi uskoro mogli da dočekaju još jedno pojačanje, dok sa druge strane Topčiderskog brda najavljuju "triling" pojačanja u samo nekoliko dana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski šampionat u Srbiji počinje za manje od dve nedelje a Crvena zvezda i Partizan još uvek su u procesu formiranja ekipa.

Šampion Srbije je zbog svega što se dogodilo morao da ide u totalno renoviranje ekipa pa je i bilo za očekivati da će Zvezda dovesti više igrača od "večitog rivala" koji se, suprotno shvatanjima navijača, nalazi u ozbiljnoj prednosti u odnosu na tim iz Ljutice Bogdana iako je do sada angažovao samo jedno pojačanje.

Poslednji raport sa Topčiderskog brda svedoči da u narednim danima možemo da očekujemo promocije, kako u Ljutice Bogdana, tako i u Humskoj.

Crvena zvezda već se dogovorila sa Olimpijakosom oko angažovanja Aleksandara Kataija i samo preostaje da nekadašnji prvotimac Vojvodine odluči hoće li karijeru nastaviti na "Marakani" ili u Platanijasu, za koji je već nastupao kao pozajmljen igrač.

"Novosti" prenose da se dolazak Kataija u Srbiju očekuje u utorak kada će čelnici Crvene zvezde dobiti priliku da ga ubede da je dolazak na "Marakanu" bolja opcija od pozajmice u Platanijasu.

U komšiluku fokus je trenutno usmeren na revanš sa Ludogorecom u trećem kolu kvalfikacija za LŠ ali to ne znači da se ne radi na dovođenju novih igrača. Čelnici i trener Partizana danima negiraju da će ishod dvomeča sa Ludogorecom uticati na angažovanje novih fudbalera ali se čini da nisu najiskreniji.

"Dalji potezi u prelaznom roku ne zavise od Ludogoreca, to je sigurno, već od naše želje i tržišta. Prelazni rok je živa stvar, trebalo bi stalno da budemo fokusirani, što je pokazala i zima kada smo kao slobodne igrače doveli Drinčića, Lazovića i Vulićevića, koji su sada okosnica tima. Moguće je da u narednih dan-dva dobijemo pojačanja. Očekujem dva ili tri potpisa" rekao je za "Novosti" Nikolić.

Ukoliko se, međutim, obistine reči Marka Nikolića, Partizan će do revanša sa Bugarima angažovati još dvojicu ili trojicu novih igrača što u datom trenutku deluje kao naučna fantastika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke