Ovo nismo često viđali - Zvezda i Partizan igraju u istom terminu!

Autor: Mladen Heleta
petak 26.07.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se Super liga.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Utakmicama drugog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će dočekati Mladost, dok će Partizan gostovati Jedinstvu iz Uba.

Ova runda takmičenja u domaćem šampionatu počinje sutra od 20.00, a u tom terminu će se odigrati tri meča.

Crvena zvezda, branilac titule, će od sutra od 20.00 na svom stadionu "Rajko Mitić" dočekati lučansku Mladost. U prvom kolu Zvezda je kao domaćin pobedila Jedinstvo sa 4:0, dok je Mladost na svom terenu poražena od OFK Beograda sa 1:2.

U istom terminu, Partizan, koji je u prvom kolu pobedio Napredak sa 1:0, će gostovati Jedinstvu. Ovo će biti prvi prvoligaški meč koji će se odigrati u Ubu.

Ovo je jako zanimljiva odluka da "večiti" rivali igraju istovremeno i to se skoro pa nikad ne dešava.

Ovako, navijači Zvezde mogu da prate svoj klub na TV Arena Premium 2, a navijači Partizana će gledati Arena Premium 3. Za neutralce je obezbeđen multiprenos na Areni Premium 1.

Od 20.00 u Pančevu domaći Železničar će dočekati Kruševački Napredak. U prvom kolu, Železničar je u gostima pobedio Radnički 1923 sa 3:2.

U nedelju od 21.00 će se odigrati dva meča. Radnički iz Niša će dočekati TSC. Radnički je u prvom kolu poražen u gostima od Čukaričkog sa 0:2, dok je TSC kao domaćin savladao IMT sa 1:0.

U istom terminu, Spartak iz Subotice će dočekati Čukarički.

Ovo, drugo kolo Super lige Srbije završava se u ponedeljak, kada će se od 20.00 u Loznici sastati OFK Beograd i Tekstilac. OFK Beograd će svoje domače mečeve ove sezone igrati na stadionu Lagator u Loznici.

Duel između IMT-a i Raničkog 1923, koji je trebalo da se odigra u subotu, je odložen zbog obaveza Radničkog u Evropi. Iz istog razloga je Vojvodina odložila svoj meč protiv Novog Pazara.

Parovi drugog kola Super lige Srbije:

Subota:

Crvena zvezda - Mladost (20.00)

Jedinstvo Ub - Partizan (20.00)

Železničar - Napredak (20.00)

Nedelja:

Radnički Niš - TSC (21.00)

Spartak - Čukarički (21.00)

Ponedeljak:

OFK Beograd - Tekstilac (20.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke