Zvezda dobila još jednog kapitena: "Nisam očekivao, za ovo treniram ceo život"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.09.2021.
16:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković rekao je danas da nije očekivao da će na utakmici protiv Novog Pazara poneti kapitensku traku i istakao da zahvalan na toj časti i da je za taj trenutak trenirao.

Nikola Mitic/STARSPORT
Nikola Mitic/STARSPORT

Povezane vesti

"Nisam očekivao da ću poneti kapitensku traku, želeo bih da zahvalim stručnom štabu i Misteru na toj časti. Naravno, još nisam svestan koliko je velika stvar biti kapiten sa 20 godina ovakvim igračima i ovakvom klubu kao što je Crvena zvezda", rekao je Eraković za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče Novi Pazar sa 4:0, a kapitensku traku u drugom poluvremenu poneo je Eraković čime je ušao u grupu najmladjih fudbalera "crveno-belih" koji su bili kapiteni na zvaničnim mečevima.

On je tako krenuo stopama Predraga Rajkovića i Marka Grujića koji su u skorijoj istoriji kao dvadesetogodišnjaci poneli kapitensku traku Crvene zvezde.

Eraković je naveo da je bio kapiten u omladinskim selekcijama Crvene zvezde, ali da ništa ne može da se poredi sa prvim timom.

"Za ovaj trenutak sam trenirao, ali ne planiram da se zaustavim. Saigrači su dosta iskusniji od mene, imam veliko poštovanje prema njima, dali su mi kapitensku traku i ja sam im veoma zahvalan na tome", rekao je Eraković.

Govoreći o meču protiv Novog Pazara, defanzivac Zvezde je naveo da je najvažnije bilo što je njegova ekipa počela utakmicu kako je želela.

"Rano smo postigli gol, a kasnije smo u pravo vreme uvećavali prednost i utakmicu priveli kraju kako treba", rekao je on.

"Crveno-bele" već u četvrtak očekuje meč protiv Ludogoreca u Ligi Evropa.

"Svi se međusobno podržavamo i spremamo za ono najbitnije što nas očekuje u četvrtak, idemo u Bugarsku da pokušamo da donesemo kući sva tri boda i da se ustalimo na prvoj poziciji u grupi", zaključio je Eraković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke