Zvezda dogovorila napadača - Dete Partizana za 1.000.000 evra na "Marakani"!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 24.01.2023.
09:36
Izvor: Sportske.net

Stiže bivši fudbaler Radnika.

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda završava transfer srpskog napadača Igora Zlatanovića (24) iz Makabija Netanje, prenose izraelski mediji.

Polaznik Partizanove škole se posle odličnog izdanja u Makabiju iz Netanje, čiji je sa 10 golova ove sezone najbolji strelac, seli na stadion "Rajko Mitić" u zamenu za 1.000.000 evra.

Zlatanović je 2016. godine prešao u Radnik iz Surdulice i tamo proveo tri sezone pre nego što je krenuo u svet. Potpisao je za Majorku u transferu vrednom 1.300.000 kao najbolji golgeter Surduličana u sezoni pre. Bio je na pozajmicama u Numansiji i Kasteljonu pre nego što je leta 2021. došao u Makabi iz Netanje.

Prošle sezone je dao 12 golova uz tri asistencije za Makabi u svim takmičenjima, a ove je, već do sada, došao nadomak toga da nadmaši taj učinak.

Zlatanović je primarno centralni napadač i trebalo bi da predstavlja alternativu za Aleksandra Pešića. Zvezda je pažljivo odabrala momenat njegovog dolaska kako bi se on što pre uklopio u sistem rada Miloša Milojevića ne bi li se kreirala što kvalitetnija postavka za evropsku scenu naredne sezone.

Makabi je već pronašao zamenu za Zlatanovića u vidu Oza Bilua iz Ašdoda, a takođe iz tog kluba stiže još jedna akvizicija u vidu Montarija Kamahenija.

Što se tiče Crvene zvezde, Igor Zlatanović predstavljaće njihovo četvrto zimsko pojačanje nakon Lazara Nikolića, Uroša Spajića i Aleksa Viga, dok je tokom ovog perioda za leto ugovoren Piter Olanjinka iz praške Slavije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke