Zvezda ga svim silama privlačila, a njega nigde u ovom trenutku

Autor: Nemanja Janošev
utorak 24.08.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

Kakav je plan sa štoperom?

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić, u ovom trenutku, ne nalazi se u planovima trenera Dejana Stankovića iako ga je klub silno želeo ovog leta.

Pozajmica u Portugaliji bila je fenomenalna po Babića koji se etablirao u dresu Familikaa i čak, imao poziv iz "kamenoloma" da se pridruži Bragi u transferu oko 1.2 miliona evra, ali Zvezda je sve to odbila.

Nije to bilo nešto što se dopalo igraču koji je želeo da ostane u Portugaliji, ali sve je izglađeno i on je potpisao novi ugovor sa klubom sa "Marakane" do 2023. godine. Pogodak na pripremama, igranje u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem upučivalo je na to da ćemo upravo taj tandem gledati u novoj sezoni.

Međutim, ubrzo se situacija kada je Srđan Babić u pitanju preokrenula. Radovan Pankov je igrao sve češće, a potom se vratio i MIloš Degenek koji je jedno vreme bio u nemilosti kluba. Sada je Australijanac srpskog porekla prvi izbor, pored neprikosnovenog Dragovića, tu su Pankov i Eraković, pa se postavlja pitanje: Gde je tu mesto za Babića?

Prodaja je, čini se, neminovna opcija, a vremena za transfer u neki od evropskih klubova je sve manje. Braga je ostala kratkih rukava prethodni put, dok Babića sada veže novi ugovor i, pretpostavlja se, nešto više obeštećenje koje Crvena zvezda priželjkuje.

Svega tri meča odigrao je Babić ove sezone, a nije zabeležio ni sekund na terenu u prethodnih pet susreta. Odigrao je 65 minuta protiv Spartaka iz Subotice u pobedi od 3:1 i poslednji put kompletirao je meč još protiv Vojvodine na otvaranju prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke