Zvezda - Gajić ili Gobeljić?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.07.2020.
23:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li će doći do ''rokade'' na ovoj poziciji?

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvena zvezda, kao i ostali superligaši, ulazi u završnu nedelju priprema za narednu sezonu, koja startuje narednog vikenda.

Trener Dejan Stanković je tokom priprema imao priliku da svoje ljubimce na delu vidi na tri kontrolne utakmice (IMT, Metalac, Napredak), Zvezda ih je sve dobila, a generalna proba zakazana je za utorak, kada će šampion Srbije odmeriti snage sa banjalučkim Borcem.

Ono što je bilo primetno jeste i da je na potziciji desnog beka sve veću minutažu dobijao Milan Gajić, umesto koga je na poslednje dve utakmice u drugom poluvremenu ulazio do sada standardni Marko Gobeljić.

Možda je razlog za to isključivo što je Gobveljić bio pozitivan na koronavirus i da mu treba više vremena da uđe u ritam, ali Gajić je bio zapažen i pokušava da ukazanu šansu na najbolji način iskoristi, pa će biti zanimljivo da li će biti starter i kada počne prvenstvo.

''Najbitnije je da se pre svega dobro oporavimo, pripreme su bile izuzetno naporne, ostalo je još dva dana da zatvorimo ciklus. Očekuje nas i poslednja pripremna utakmica, veoma je bitno da upišemo još jednu pobedu i u dobrom raspoloženju dočekamo početak priprema.

Za sedam dana nas očekuje prva takmičarska utakmica, cilj nam je da već na premijeri pokažemo da se izuzetno dobro radilo na pripremama i upišemo pobedu protiv Novog Pazara.

Atmosfera u ekipi je zaista fenomenalna. Držimo se zajedno i organizujemo druženja koja nam dodatno pomaže u izgradnji timskog duha koji nas je krasio prethodnih godina'', izjavio je Gajić za klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 27.07.2020
15:11
avatar
jv
Monday, 27.07.2020
10:02

Čuj Gajić umesto Gobeljića?!
Gobeljić je jedan od najboljih na terenu.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 27.07.2020
08:57

Nadam se da ce Gajic dobiti sansu. Svaka cast Gobelji, dao je puno, nije uopste los ali se prosto nadam da ce Gajic pokazati da je jos bolji.

avatar
Horhe Kampos
Monday, 27.07.2020
07:34

Гобеља је и неспреман бољи од Гајића који је заборавио како се игра фудбал ( ако је икад и знао)

avatar
Man united
Monday, 27.07.2020
18:02

Он је бар некад знао. Гобеља чак ни то. Доведен у Звезду као 'бекап' опција на средини. Силом прилика попуњавао милион других позиција, био жена за све. Сада смо дошли до тога да нам је такав играч прва опција на десном беку. Јесте срчан и пожртвован, али нема квалитет за прву поставу никако. Одличан је као неки џокер или замена. Све преко тога је пуцање себи у ногу.

avatar
Marko Kralj
Monday, 27.07.2020
00:12

Gde sad Gobelja da izgubi mesto u timu..

avatar
Scout Master
Sunday, 26.07.2020
23:49

Gobelja naravno...on i Rodic u najmanju ruku duplo bolji bekovi od Hajdina i Gajića...