Zvezda "gazi" od starta, 9:0 posle dva meča!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.07.2022.
21:54
Izvor: Sportske.net

Sjajna Crvena zvezda.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Druga utakmica i druga pobeda Crvene zvezde u prvenstvu Srbije. 

Ekipa Dejana Stankovića je danas savladala na svom terenu ekipu Kolubare sa 5:0, a prvih pet pogodaka su postigli u prvom poluvremenu. 

Devet minuta je trajala odbrana Kolubare. Aleksandar Katai je krenuo u solo prodor, videlo se da je veoma opasno, a kada se radi o najboljem igraču crveno-belih onda nema dileme - lopta je završila u mreži za 1:0. 

Nije mnogo prošlo, a već je bilo 2:0, iako je Kolubara imala dobru šansu kada je Vukušić nakon greške Erakovića bio sporiji od Borjana. 

Igrao se 16. minut kada je Zvezda stigla do duplirane prednosti, mladi Nikola Stanković koji je dobio svoju šansu kraj desne aut linije, je centrirao, na pravom mestu je bio Milan Pavkov koji postiže drugi gol ove sezone. 

Pavkov je samo šest minuta kasnije već postigao novi gol, Bukari je odlično uposlio Ivanića, ovaj je video samog Pavkova koji zakucava za 3:0. 

Već u 25. minutu bilo je 4:0, Zvezda je nastavila da dodaje gas, a fudbaleri Kolubare nisu znali šta ih je snašlo. Ponovo Bukari pravi velike probleme Lazarevčanima, prošao je po desnoj strani, a Katai je bio na pravom mestu, odlično je ispratio akciju i pogodio za ogromnu prednost.

Na pet je do kraja poluvremena zaokružio Gelor Kanga, iako je Zvezdi poništen jedan gol do kraja poluvremena koji je postigao Bukari. Kanga je sačekao loptu u kaznenom prostoru, gađao i pogodio levi ugao. 

Moglo je da bude i ubedljivije, verovali ili ne, Zvezda je u prvom poluvremenu izgledala zaista sjajno. 

U nastavku je gas očigledno pušten, ipak su fudbaleri Dejana Stankovića ostavili nešto i za naredne protivnike, a šansu su dobijali i igrači koji nisu igrali u prvom duelu ove sezone. 

Imali su fudbaleri Kolubare šansu da smanje rezultat sredinom poluvremena kada su pogodili prečku, a na drugoj strani je Ivanić imao dobru šansu u 60. minutu, ali promena nije bilo ni kada je napravljen faul nad Lučićem, mladim igračem Crvene zvezde, u kaznenom prostoru. Marjanović ga je nepropisno zaustavio, a još jedan mladi fudbaler, Leković, nije postigao pogodak, videlo se očigledna nervoza na njegovom licu, a valja napomenuti i da je golman Popović odlično reagovao. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke